søndag, august 13, 2006

Strand........


Snart klar til at "spænde" op. Det har jeg kun prøvet een gang før med et islandsk sjal, som fugtet blev spændt op på et håndklæde på et gulvtæppe. Det gav nogle buler i gulvtæppet, pga. fugten, men de lagde sig dog igen. Denne gang vil jeg forsøge på en flamingoplade, som jeg vidst nok har stående på værkstedet. Lige nu ser det ud til at jeg er sluppet nooogenlunde heldigt fra det at strikke reliefmønster på øverste del også, hvor man skal strikke frem og tilbage. Det gør jo at man må strikke med samme pindenr. både på ret og vrang, og da jeg strikker løsere vrang end ret, bliver det ikke helt regelmæssigt, men som jeg ofte har oplevet, så kan vask gøre underværker. Jeg ved ikke rigtig om det ses tydeligt nok på billedet. De var ikke så gode de billeder jeg fik taget. Nå men det er altså strandblomster fra Marianne Isager jeg er igang med, og den skal selvfølgelig også have ærmer, men jeg er ikke helt sikker på om den skal have blomster. Jeg har set den i Garnbixen i Odense uden strandblomster, og den var rigtig ok, og det har ikke noget at gøre med, at jeg ikke har lyst til (gider) at sy et par hundrede små blomster med tilhørende ender der skal hæftes, nej, nej.
Og se nu hvad jeg har lavet:-), en knap, eller rettere hvad min datter har lavet som jeg har hjulpet lidt til med.

Så skal jeg bare have fundet ud af, hvordan man laver en hel masse forskelligt i venstre side, f.eks. link til blogge jeg læser o.a..

mandag, august 07, 2006

Fåredag i Gummerup




Tak for de pæne ord Bettina, og mht. knappen vil jeg se at få fremstillet een i løbet af ugen.
Jeg var på fåredag i Gummerup i lørdags. Det er De Fynske Fåreavleres årlige fremvisnings- og bodedag. Det er så hyggeligt med masser af boder med garn, uld og endda is lavet af fåremælk. Ja, det lyder måske ikke så tiltalende, men det smager faktisk godt - let og frisk, det skulle man ikke tro. Derudover er der fremvisning af forskellige fåreraser. Det er nok mest for dem der er avlere, men egentlig meget spændende at se på dyrene, når man nu interesserer sig for deres "påklædning". Jeg var da så heldig at få en fin portion uld helt gratis af fåreklipperen. Lidt af den ses på billedet. Det er vidst en blanding af gotlænder og finuld, som jeg vil skylle og karte en dag det ikke blæser. Det har det nemlig gjort her de sidste par dage.
Ellers fik jeg kun spenderet penge på noget uldvask og så noget limlak fra kartehuset, som jeg skal bruge til en slags skål, jeg har tænkt at filte af det der uld fra Hjelholts Uldspinderi. Jeg købte det på inspirationsweek-end, en dag før min sidste eksamen, hvor jeg bare måtte ud og
have luft.

fredag, august 04, 2006

Aller aller aller første indslag på bloggen


Ja tænk engang, så blev det til virkelighed at jeg fik oprettet en blog. Nu har jeg nydt godt af mange andre strikkeblogge i et par år. Den første jeg stiftede bekendtskab med var Bettinas hyggelige blog. Jeg fandt frem til den fordi jeg søgte efter et sjal, og så var der simpelthen en helt strikkeverden der åbnede sig for mig. At jeg først er klar med bloggen nu, skyldes travlhed med uddannelse ved siden af arbejdet, men nu er jeg færdig, og nu skal jeg jeg til at nyde alt det man kan lave i sin fritid. Lige nu er det sokker i Fortissima garn med bomuld fra Marknodesign. Rigtig dejlig blødt og lækkert.
Jeg er ellers igang med at finde ud af, hvordan man laver en blogknap, sådan en linkfidus.