lørdag, december 22, 2007

Engelelys på solhvervsdag



Ferie ferie siden i torsdags, som var en ren slappe af og strikkedag. Det blev til disse to engle fra Kastanie strik, som nu kan købes hos Tante Grøn i Odense. Vasket i vaskemaskinen på 40 gr., og de er blevet bedre filtet end jeg tidligere har set. Tror det hænger sammen med at de var blant nogle store håndklæder.

Fredag var handle ind dag og idag har jeg gjort rent, medens manden i huset har været syg. Forkølet - uha - det er ikke rart. Men nu skulle det lille hjem være klar til jul. I morgen gælder det juletræet, som skal tages ind og pyntes. Risene til ris á la manden skal koges og ligeså de små kartofler til brune kartofler. Og ænderne tager jeg op af fryseren i morgen tidlig - tror jeg nok er passende. Jakob kommer hjem i dag, og et sæt bedsteforældre kommer den 24.. Ganske enkelt og hyggeligt.

Så nu er det bare idag at sætte godter på bordet, flytte ind på sofaen og finde strikketøjet frem. Måske zappe lidt rundt efter en god film *s*, da det jo ikke lige er kælkevejr.

Rigtig glædelig jul kære bloggere der ude. Det er altid dejligt at læse Jeres blogge.

mandag, december 17, 2007

Diamonds are a girls...


bedste strikketøj. Som det måske ses, er der kommet flere diamanter i ÅLJ-sjalet. Det er et rigtigt godt strikketøj, dog er det lidt asocialt, idet jeg ikke kan være helt sikker på at strikke uden fejl, hvis jeg samtid skal være social. Overvejer en version 2 i DUO. Der er kommet en meget lækker ny blå, både meleret og ikke meleret.
Det er altså lidt irriterrende at curseren ikke kan klikkes ind i dette her skrivefelt, hvis man har klikket lidt i andre felter, så skal man bruge tabulatorknappen. Ved ikke om det har noget med min opdatering af bloglayoutet at gøre. I min forrige skabelon kom der pludselig kuk i foretagenet. Hele HTML koden kom til at stå på eeen linje, efter jeg havde forsøgt at få juletræet til at glimte. Tog så juletræet væk, og foretog det keldelige arbejde med at få tingene på plads igen, så det lignede sig selv, men lige så snart jeg satte træet indigen, så vupti var HTML i gen på een linje. Jamen så var der ikke andet at gøre end at finde et nyt layout. Det er så dette her. Noget er blevet nemmere, og noget er mere besværligt. Men egentlig synes jeg det ser lidt friskere ud.

Så er der lige Tyrkisk restetrøje, som jeg har taget op af ufo-kurven. Overvejer at strikke ribkanter på ærmerne nu, så det bliver en slags vestebluse. Synes jeg har set flere med den slags klædning her på det sidste, og da jeg ikke er så vild med mønsterstrikning, virker den idé nu ganske tiltrækkende. Med en langærmet t-shirt indenunder vil den måske være ok? Er der nogen der synes noget andet? Den er strikket i tvinni, opskrift efter idé af Bodil Neergaard fra MI.




fredag, december 07, 2007

En prøve

AAAAArrrrrrrggggghhhhh, min blog er vidst ved at gå tabt. På settinssiden ser alt ganske anderledes ud, en før jeg forsøgte at få juletræet til at glimte. Hvor er det ærgeligt.

søndag, december 02, 2007

Kastanjedut



UUUHH der er allerede gået lang tid siden sidste opdatering her på bloggen. Har været i Sverige de to sidste weekender for at kigge efter en lille fritidshytte, hvor den lille familie kan slå sine folder såvel sommer som vinter, meeeen man skal nok ikke slå til sådan lige med det første. Nå men på strikkefronten ser det stort ud, hvis man kan sige det sådan. Kastanjehuen har været i vaskemaskinen to gange, og den er stadig for stor. Ihvertfald hvis jeg går ud i blæsevejr, som nu, vil den flyve af hovedet lige med det samme. Så enten skal jeg sy et fold midt bag, eller også kun tage den på i stille vejr. Den er super lækker varm, og er blevet helt blød. Totterne klippede jeg ned før vask, så de bare er nogle dutter, og det er jeg helt tilfreds med. Men jeg har da lavet andet. Turene til Sverige har gjort kål på et retstrikket sjal i tvinni på p. 4. Er absolut ikke noget at prale med, men er ok som et sofaaftensjal. Mermaid er nået hen til den sidste rouleaukant - og så er kroppen snart færdig. Ellers har jeg nørklet lidt på diamanter og et lille kastanje-hjerte er færdigt og skal i vaskemaskinen. Jakob har været hjemme i denne weekend - rigtig godt at se det glade menneske. I morgen er det mandag, og jeg kan sandelig godt fornemme at december kommer til at flyve meget hurtigt afsted.