søndag, januar 13, 2008

Spin da helt off

Se lige hvad der kom med posten i tirsdags - mit første Spin off magazine. Det var ventetiden værd, lige noget for mig. Der er både spindefaglige artikler, spinderelaterede beretninger, opskrifter og selvfølgelig reklamer. Til gengæld de eneste reklamer jeg gider se.

Det gjorde så lige at jeg fik taget mig sammen til at bestille forskellige spindeting, som jeg manglede. Rokkevoks og -snor, håndkarter, haspetræ og en hentekrog, blev efter bestilling sent om aftenen sendt allerede dagen efter fra Skytten - hurtig ekspidition, må man sige.
Havde for lidt siden spundet af noget merino fra lageret. Det var i første omgang tænkt

til Sprite med bobler i forskellige farver, men efter udregning, som giver en løbelængde på

350m/100g, bliver det nok lidt for tykt. Det er ellers rigtig dejligt blødt, og jeg vil godt kunne have det direkte på kroppen. Nu er det i tænkeboksen mht. hvad det skal blive til. Der er 37 g i "nøglet", og sikkert det samme på haspetræet. Har mere uld af samme slags, så der kan sagtens blive ihvertfald yderligere 50 g.

lørdag, januar 05, 2008

Strikker og strikker

og ingenting bliver færdige. Har strikket på finuldsblusen i juleferien og mangler nu 1½ ærme, ligeså med mermaid. Men hold da op hvor jeg synes det er kedeligt at strikke i sort. Der skal gå lang tid før det skal på pindene igen. Kommer i tanke om den sorte retstrikkede vest fra MI, som ellers ku' være fin nu. Det er som om veste har fået et comeback, ikke fordi jeg er afhængig af moden, det er bare en konstatering.
Nå men julen er slut, og det er fint nok for mig. Har det egentlig helt godt med januar og februar, modsat så mange andre der har det bedre med at være på canarieøerne i denne periode.
Tilbage til juleriet. Jeg fik nogle gode gaver, og af strikkerelaterede blev det Japan strik fra MI. Var ellers lidt i tvivl om jeg ønskede mig den eller ej. Havde skimmet den hos boghandleren og var ikke sådan helt vild efter den, men nu hvor jeg har fået den, vil jeg sige, at jeg er rigtig glad for den. Der er meget for pengene, hvis man kan sige det sådan. Der er muffediser til alle 12 modeller, tænkt som strikkeprøve - det er da smart, og så er der en lille fortælling til hver måned om japansk kultur, det er altså også hyggeligt. Helt sikkert skal jeg strikke Solen og Rismarker, og muligvis også nogle af de andre modeller med nogle ændringer - måske. Men UFO-mængden SKAL bringes ned.