onsdag, september 24, 2008

Se liiiiiigeee...



hvad der kom i e-posten idag. Nyhedsbrev fra spindeforeningen. Har fluks sat vand over til kaffe, tændt lys i stuen, og så er det sofarækken 1. sal der kalder. Har også været en hurtig tur til Årslev efter arbejdet idag til Kartehuset. Skulle bare have lidt kameluld til en prøvespinding - det lyse, og så lidt merino/silke i flotte farver. Det er nu sørgeligt at Kartehuset lukker. Specielt for filtefolkene, for jeg tror da sjældent man ser en så velassorteret butik udi filterelaterede materialer. Men så vidt jeg kunne forstå, vil man stadig kunne købe silkestoffer, og dem er der sandelig også et stort udvalg af.


lørdag, september 06, 2008

Ku' alligevel ikke stå for baretten


På strikkecafé i torsdags, hvor Tanterne Grøn entrerede med Tiboodoo*s. Susanne (Grøn) annoncerede foretagenet på fransk, og det lød aldeles flot. Lige så flot som selve kollektionen er. Egentlig er det nok ikke min stil med det meget pæne, men det her Tiboodoo er bare så lækkert. Det har sådan lidt retro over sig, som egentlig fint står til det lidt mere tilfældige. Ja, jeg kan ikke rigtig forklare, men nu har jeg strikket baretten her, og jeg skal helt sikkert have flere af den slags strikkekit. Og nej, jeg er ikke blevet hverken farmor eller mormor. Det sidste var nok også lige lovlig tideligt, men altså, det er da meget godt at have sådan en lille smule at give væk, når lejligheden vel på et eller andet tidspunkt byder sig :-)
Apropos fransk, så skal jeg til fransk på tirsdag. Det har ikke noget med min begejstring for Tiboodoo*s at gøre, nej det er en gammel bedrift jeg genoptager. Meldte mig i sommer, da Ida skulle til eksamen i fransk, hvor jeg kom til at tænke på at det kunne være hyggeligt at fifle lidt med det igen. Det er efterhånden også 2 år siden jeg sidst har gået i skole, så jeg glæder mig.
At strikke = tricoter. Jamen det er da ikke så underligt :-)