søndag, december 19, 2010

Snart er det juleferie :-)

og jeg glæder mig til at kunne håndarbejdsnørde med god samvittighed.
Det er ikke blevet til så mange hjemmelavede julegaver i år, men et par stykker, som jo ikke kan vises her.
Istedet vil jeg vise et par småpiger som jeg har lavet for flere år siden, men de har vidst aldrig været på bloggen.



Pisavesten er taget frem efter en laaaaang pause. Den tegner egentlig til at blive god. Jeg har gjort den lidt kortere end opskriften siger, da jeg synes det er bedst til mig.


Nu ved jeg ikke rigtig om jeg når at blogge mere inden jul, så jeg vil sige rigtig glædelig jul og godt nytår derude i blogland :-)

søndag, december 12, 2010

Lille men kraftfuld


Et ganske lille hjul og en vægt der knap sniger sig op på 4,5 kg, sådan er hun Majacraft Little Gem. Det skal man nu ikke lade sig narre af, for hun kan spinde som en velvoksen rok. Det er nu også meningen at den skal være lille og let, for det gør det så meget nemmere at tage den med til spindemøder, både i den lokale spindegruppe og til arrangementer i Spindeforeningen. Ups til det ganske forår skal der være Fiber Fest i Ry, og Little Gem pakkes sammen i sin taske, og så drager vi afsted.
Ja, og hvor har jeg hende så fra? Jo altså, en fiberglad ven fra strikkecafeen, nævnte at hun havde Little Gem til salg, og det kan nok være jeg spidsede ører, for det var jo lige den jeg havde på fremtidsønskelisten, og så kunne det egentlig bedst betale sig at slå til, frem for at få sendt/hente hende i udlandet. Som sagt, så gjort. Der gik kun få dage så havde hun fået et nyt sted at bo - her hos mig :-)


Dette er mit første merino/silke. Den næste spole er jeg begyndt på, og så er jeg spændt på at prøve jumbo spolen og jumbo flyer'en til tvindingen. Og det smarte er at det hele jo passer sammen med min Majacraft Suzie, så nu har jeg ihvertfald spoler nok, idet der var 5 almindelige spoler med Little Gem.
Rigtig god advents søndag.