søndag, april 19, 2009

Langt ude på landet ligger et lille hus i Sverige


Endelig er det lykkes. Vi har set efter hus i Sverige i næsten 1½ år, og nu tradadadada, er det blevet til virkelighed i Vestra Götland ikke langt fra Borås. Vi har holdt påske deroppe, og det har været rigtig rigtig hyggeligt.


Jeg tænker nok det vil være muligt at tage den lille væv med og måske også rokken, for at sidde udenfor og spinde + væve til skovens lyde.


Jeg har ihvertfald strikket lidt på Ballerina fra Hanne Falkenberg, som jeg begyndte på skærtorsdag. Den ser måske lidt mærkelig ud, som den ligger dér, men den er rigtig nok. Jeg er ikke nået længere end snart færdig med første ærme, men den er rar at strikke. Der er ligesom heletiden nogle etaper man kan stile mod, og så kan jeg vældig godt lide garnet.


Narrestreger af Annette Danielsen er færdig. 193 g tvinnirester. Sådan ca. halvdelen af bundfarven, den grå, og resten i de forskellige farver. Det er en rar fornemmelse at bruge rester til noget fornuftigt, hvis man kan sige det sådan. Det er virkelig god at have på.

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Lækkert hus og et stort Tillykke!
Holder du strik-in?
Sjov sag fra Annette D, jeg satser på at strikke løvfald med mine rester.

Unknown sagde ...

Tillykke med det dejlige hus, Inge. Sverige er et aldeles pragtfuldt land, og deres huse er bare SÅ smukke!!!
Og det er fine ting, du får strikket;-))

Jette sagde ...

Neeejjj, hvor ser det hyggeligt ud, der kunne jeg godt bo!!!! Tillykke med det. Og den restetrøje er blevet rigtig fin, dejligt at den er go' at have på, vi ses jo snart igen..