mandag, december 08, 2014

Hallllløøøjjjj jeg er her endnu :-)

I et stykke tid har jeg tænkt over om der skulle pustes nyt liv i bloggen. Det er jo faktisk næsten 2 år siden jeg sidst har sagt noget her. Så ja, jeg er kommet frem til at den skal have en chance. Der er jo andre muligheder for at vise noget her og tale om det, end der er på Ravelry, hvor jeg i øvrigt holder meget af at være. Men på bloggen kan man fortælle på en anden måde, og man kan vise sytøj også, som der jo ikke er SÅ meget af Rav.
Dette er så startskuddet til nyt liv på bloggen. På billedet har jeg 3 super skønne Bosworth hånd tene. Fra venstre til højre er det Zebrawood med Olivenwood skaft, Swiss Pear med Kingwood skaft, og helt til højre Bubinga med Birch skaft. Alle i Midi vægt klasse, dvs. fra 26 - 28 gram. Jeg købte dem faktisk før Tour De Fleece i sommer, men nu skulle der jo ligesom også være et billede, så derfor tenene.

3 kommentarer:

khansadfdf sagde ...

http://bangashtemplates.blogspot.com/

Unknown sagde ...

Hej Inge - nu opdagede jeg lige, du også har sat gang i din blog igen. Jeg har gjort det samme med min:-) Og jeg håber bare, vi begge formår at holde liv i dem og får skrevet noget.
Rigtig godt nytår til dig og dine. Knus fra Karin

Jette sagde ...

Hej Inge og godt nytår, glad for at høre at der er liv i dig endnu, hvor pokker har du gemt dig henne så længe? Glæder mig til at se nogle fine projekter fra dig igen.