søndag, november 26, 2006

Småt men godt

Inspireret af Fru Swartz, har jeg også skaffet Tildas Hus. Jamen der er virkelig meget deri, men man skal lige kunne abstrahere fra pastelfarverne, hvis man ikke kun er til den blide bonderomantik. Det har jeg så forsøgt på her med nålepuden, som er så god at lave, fordi den er hurtig, nem og alligevel er der noget substans i den. Synes jeg.Så har jeg været på julemarked på Lundegaard. En herlig oplevelse med oste, honning, frugt, grønt og alt hvad man kan få af de kære dyr fårene og gederne. Der var masser af fristelser, men man må jo besinde sig her før december, selv om en del jo kunne være netop til december. Det blev til mælkebøtte honning, som skal være så godt for helbredet, og så til nogle hyggelige mini strikkekits fra Kastaniestrik.

Der er garn til en tre - fire stykker i hver pakke, og de kan være fine som en lille gave, eller bare pynte hist og pist i mit hus.
Et par hjerter blev det også til. De skal lige som hønsene og fiskene en tur i vaskemaskinen for at filte, og så regner jeg da med at det ujævne forsvinder.
Mht. billederne, var det om at benytte sig af det strejf af solskin der var her til formiddag. Var alligevel i tvivl om det elektriske lys skulle være tændt. Derfor det gule skær på to af billederne, dem med lys, og de andre uden elektrisk lys. Jeg er nu ikke helt tilfreds med dem skarpheden, men det har nok med mine tekniske evner til at fotografere at gøre. Nu er det kaffe og æbleskivetid.
Ja det var så det. Et lille blik på Kiler, som jeg begyndte på for snart et godt stykke tid siden.
Den er nærmest blå her, men i virkeligheden er den meget mørk lilla, rigtig lækker. Den er dog lidt hurtigt lagt til hvile til fordel for Miyake. Den er simpelthen genial.


Fra design.club.dk. Havde set den i Århus for nogen tid siden, men ved Håndarbejdsmessen i Fredericia sidst i oktober, fik jeg lejlighed til at prøve den hos Bente Rønberg, og der var ingen tvivl, den måtte jeg igang med. Man kan sige at den er måske lidt kedelig at strikke, for det er bare derudaf med duo og p 3, men resultatet bliver helt sikkert godt, ifølge mine foreløbige prøvninger. Er nået forbi andet ærmegab. Mangler så bare 40 p lige ud og så begynder indtagningerne. Vil gerne have den færdig til strikkecafé den 7. december, meeeen jeg ved godt at på hverdagene bliver der ikke lavet så meget, som jeg altid forestiller mig om morgenen.

Ingen kommentarer: