søndag, december 03, 2006

Lige ved at gå op i limningen

Lageret eftersås igår. Et lille færdigpakket nissekit fra Panudro fristede, så derfor fat i symaskine og lim lim lim - jeg hader lim. Især når man skal fedte med det samditig med, at projektet indbefatter syning både i hånden og på maskinen. Det har da også gjort at den tredie nisse, der faktisk hører med, står i venteposition fordi huen drillede med lim og ståltråd. Så det ender nok med at hun må have en helt anden slags hue. Så er der det med hovedet. Det skal også limes på, og det er noget biks. Det holder ganske enkelt ikke, så derfor har jeg syet det på, ned igennem kroppen, og en lille perle på toppen af den store træhovedperle, fungerer som sikkerhedslås. Man kan jo kun svært lave en knude så stor, at den ikke løber igennem hullet på hovedperlen. Jeg ved ikke om det er tydeligt hvad jeg mener. Bortset fra det, så synes jeg de er meget søde, men skal jeg lave dem igen, bliver det med ren syning og med ægte uldfilt fra Karsten Kastanje. Detteher er ret syntetisk. Kun håret er rigtig uld.

Jeg må jo nok erkende at Miyake ikke kan nå at blive færdig til strikkecafé den 7. december, så et andet lille syprojekt blev lavet.

Kosmetikpung fra bogen Tildas Hus (Panduro). Jeg ved ikke hvor tydeligt det er, men foret er ganske godt, og så er det fra en lang frakke jeg lagde op tidligt i efteråret. Overvejer at lave sådan to stykker til niecerne til jul, med et gavekort i fra Matas. Selvfølgelig bare i nogle farver der måske taler mere til unge kvinder.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er din kosmetikpung lækker., Dejligt at se ting fra tildas hus som ikke er i sukkersøde pastelfarve, men i farver der er mere menneskelige og derfor også giver et meget mere brugbart udseende.

Fru Schwartz sagde ...

Rasende lækkert stof du har brugt...må man spørge hvor det er fra??

Kh Helle