mandag, december 17, 2007

Diamonds are a girls...


bedste strikketøj. Som det måske ses, er der kommet flere diamanter i ÅLJ-sjalet. Det er et rigtigt godt strikketøj, dog er det lidt asocialt, idet jeg ikke kan være helt sikker på at strikke uden fejl, hvis jeg samtid skal være social. Overvejer en version 2 i DUO. Der er kommet en meget lækker ny blå, både meleret og ikke meleret.
Det er altså lidt irriterrende at curseren ikke kan klikkes ind i dette her skrivefelt, hvis man har klikket lidt i andre felter, så skal man bruge tabulatorknappen. Ved ikke om det har noget med min opdatering af bloglayoutet at gøre. I min forrige skabelon kom der pludselig kuk i foretagenet. Hele HTML koden kom til at stå på eeen linje, efter jeg havde forsøgt at få juletræet til at glimte. Tog så juletræet væk, og foretog det keldelige arbejde med at få tingene på plads igen, så det lignede sig selv, men lige så snart jeg satte træet indigen, så vupti var HTML i gen på een linje. Jamen så var der ikke andet at gøre end at finde et nyt layout. Det er så dette her. Noget er blevet nemmere, og noget er mere besværligt. Men egentlig synes jeg det ser lidt friskere ud.

Så er der lige Tyrkisk restetrøje, som jeg har taget op af ufo-kurven. Overvejer at strikke ribkanter på ærmerne nu, så det bliver en slags vestebluse. Synes jeg har set flere med den slags klædning her på det sidste, og da jeg ikke er så vild med mønsterstrikning, virker den idé nu ganske tiltrækkende. Med en langærmet t-shirt indenunder vil den måske være ok? Er der nogen der synes noget andet? Den er strikket i tvinni, opskrift efter idé af Bodil Neergaard fra MI.
1 kommentar:

Jette sagde ...

Du kunne sagtens afslutte den tyrkiske nu, eller lave ærmer i bare bundfarven. Den kan fint gå med en trøje under også. Og dit sjal er bare så flot. På min skærm blinker juletræet ikke....