søndag, oktober 03, 2010

What did you have in your teiske today?


Håndarbejde da. Sådan en her så jeg på patchworktræf i august. Jeg havde den i hænderne flere gange og kunne ikke beslutte mig. Den var i brun, og just som jeg havde stillet den tilbage på hylden, blev den købt af en anden, og de havde ikke flere på lager :-( æv æv. Nå men Quiltefant fik da heldigvis nogle hjem igen, blot i absolut LILLA. Jeg tøvede lidt, men slog så alligevel til, og godt for det, for den er bare super.
Der er rigtig mange rum i til alt det nørkleri man sådan skal have med på weekendtur. Jeg er rigtig glad for den, og så er strikkepinde, opskrifter og alt muligt tilbehør både til sy og strik, rigtig godt beskyttet.
Ja det er lidt småt med indlæggene her på bloggen, men jeg har bare så travlt med alt muligt. Var i Sverige i sidste weekend og tog til syfestival i Borås. Det var rigtig hyggeligt. Der var både noget for de perleinteresserede, de syglade og så de uldgale som jeg. Nu filter jeg ikke, men jeg købte alligevel lidt af dette her skønne uld, som skal spindes til et ettrådet garn.

Og så var der en hel butil med kun Opalgarn, så 2 nøgler af dem. Det er til julegavestrik - ikke mere om det.

Ja, nu er det vist ved at blive en billedblog, så pyt med det da.

Jeg var til tandlæge i Horsens forleden, og jeg plejer lige at kigge forbi hos Strikkekunsten. Det blev til et bundt super lækker uldgarn farvedesignet af Kaffe Fasset. Jeg var også en tur hos K M Garn der ligger lidt omme bag Rådhusgade. En lille garnforretning hvor det bare bugnede af garn, og jeg må sige jeg har fået øjnene op for Marks og Kattens garner. De er altså lækre, især det økologiske uldgarn. Det er dog til tykke pinde, hvilket jo ikke er min stærke side, men det går faktisk rimeligt fordi det er så blødt.


Så var der også ragsokkegarn i ALLE farverne.
Jeg kan varmt anbefale begge butikker hvis man kommer til Horsens, og der er super venlig betjening :-)

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Øj, hvor er den flot den taske,lige min farve. Og sikken masse skønt garn du har købt, har kigget på det mark og kattens, det virker nemlig lækkert. Og selvfølgelig ses vi torsdag, husk at reservere billetter til Joan og mig....

strikkeforsker sagde ...

Hvor er den smuk, jeg ææææælsker lilla.

p.s. Jeg vil også på VIP listen til Tordag :-) Skriv hvis du får brug for hjælp.