søndag, juli 29, 2012

Ferien er slut slut slut

 Og det har den været i 1 uge nu. Men det har givet energi at holde ferie, og al den opsparede energi har jeg i denne week end brugt på at ommøbelere i min, i starten kaldet systue, nu nærmest en spinde og uld/garn stue :-)
 Som det ses er der mapper og håndarbejdsbøger
 

og flere håndarbejdsbøger
 og garnlager + spindeuld i den gørnne pose (hrmm det er ikke den eneste uld jeg har på matriklen)

 og et bord der skulle flyttes,
 

 men først skulle den næsten tomme reol ud. Og det kom den, og bordet blev flyttet. Der blev sorteret og noget blev kasseret, og andet (kun en smule) går til genbrug. Det er helt utroligt, men med alt det garn, var der alligevel kun et par nøgler jeg synes jeg ikke ville eje, men sådan er det vidst med os håndarbejdsnørder. Nu er der næsten ryddet helt på plads, og jeg har fået plads til et lille spindehjørne. Viser nok i næste indslag.

Nu er jeg jo også i mellemtiden blevet grandtante, hedder det vidst, og så må man jo strikke til sådan en lille super skøn pige. Mit første indslag var Fionas top. Den er da så sød, men for hele hule da. Jeg har brugt det meste af søndagen på at nå så langt som billedet viser, og jeg kommer ikke længere, for jeg har bøvlet hele dagen med opskriften. Så skulle ryggen samles, og jeg tænkte, ja, nu kører det, men FOR KATTEN DA, så passer mønstret jo ikke over hinanden. Det skal man åbenbart selv checke, eller også er det fordi jeg har læst den opskrift som en vis herre læser bibelen. Jeg har i hvert fald besluttet nu at droppe den.

Så i stedet er jeg gået i gang med Vest i Rib fra All You Knit is Love. ÅÅÅ den bliver fiiiin tror jeg, og jeg glædes altid over Isagers garner. De har bare DET, en slags egen karisma, som jeg rigtig godt kan lide.
Det var alt for i dag. Ha' det rigtig godt :-)

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Der er ikke noget så dejligt som at få ryddet op, og kender godt det med at man altid kan få brug for garn, nænner heller ikke smide noget ud.
Og skønt at der endelig kan strikkes tøseting....

strikkeforsker sagde ...

Oprydning er godt. Du er ikke den eneste, der ikke nænner at skille sig af med garn mm. :-)