søndag, oktober 22, 2006

Efterår du søde duftende


Så blev det efterårsferie, og lige straks er den slut. Jeg har haft fri næsten hele ugen, og har nydt det. Det er blevet til flere ture her i det danske land, bl.a. shoppetur til Århus sammen med datteren på 17. Jo hun vil godt med sin mor på shoppetur - gad vide hvorfor ;-). Nej det er vidst ikke kun fordi der falder noget af - det er også fordi det er så hyggeligt. For mit vedkommende blev besøget i Isager strik til et nyt projekt. En nylig designet model, der som det ses på billedes hedder kiler. Jeg vil strikke den i tvinni og tvinni alpaca på p. 4. Det skulle vidst passe, men jeg har ikke lavet strikkeprøve endnu.
En anden fristelse fandt jeg hos Ingers på Volden. En lille lækker undertrøje i uld og silke. Ja meget upraktisk til et lille barn, men den er så lækker, så jeg strikker den alligevel. Den skal være til min søns ven, der skal have barn til januar. Jeg kan jo også strikke en lille trøje i bomuld, som kan gå lige i vaskemaskinen.
Der var selvfølgelig mange andre garnfristelser, men er jo også igang med at rydde op i UFO'erne. Jeg har en hel lang liste, og som jeg tidligere har sagt, så skal to ting være færdige før et nyt kan begynde. Så derfor er nu verdens kedeligste strikketøj færdigt. Halstørklæde i Kid seta (sådan hedder det vidst), retstrikket på pinde 6. Umådelig kedeligt, men lækkert, nu det er færdigt.


Ja jeg er altså ikke helt god til det med at placere billederne på en fiks måde endnu, men kommer tid kommer fikshed. Har nu også lidt bøvl med, at det er langsommeligt at indsætte billeder, og i det heletaget at bladre rundt på de forskellige sider.

Ingen kommentarer: