søndag, oktober 14, 2007

Ville have vist Mermaid


men det er åbenbart ikke muligt at "uploade image", hedder meldingen fra blogger. Aner ikke hvorfor, men jeg vil prøve senere. Istedet må jeg nøjes med at vise Diamanter fra MI. Det er Åse Lund Jensen herself, der har designet. Et ok mønster at have med at gøre, dog skal jeg helst kun være mig selv, når jeg skal strikke på det. Det er det med hovedet - hvad det kan behandle på samme tid :-). Har iøvrigt fået ideen med sikkerhedslinen fra Jette.
Har ellers ryddet op igen igen på min lille systue, som nærmest er et garnhummer, og kan ikke forstå hvorfor mit garnlager bliver større - det skulle jo krympe. Så jeg overvejer at tage væven i brug. På den kan man faktisk godt få brugt noget garn i en vis fart, når det altså lige er startet op. Har f.eks. 300 g duo i lyserødt. Kan slet ikke huske hvad jeg har købt det ind til. Og hvad søren skal jeg strikke af lyserødt, når der ikke er småpiger i miles omkreds? Nogle gode ideer? Ellers har jeg tænkt et vævet tørklæde.
Nå, men om lidt er kaffen klar, og jeg har lavet æblekage mumff.

1 kommentar:

Jette sagde ...

Du kunne jo strikke et stort sjal eller en stola af det lyserøde garn. Diamanter ser spændende ud, den må du tage med næste gang vi ses.. Og med hensyn til strømperne så er det ikke rib i hælen, men 1 r-1m løs af, og så bare vr. på vr.siden..