søndag, januar 13, 2008

Spin da helt off

Se lige hvad der kom med posten i tirsdags - mit første Spin off magazine. Det var ventetiden værd, lige noget for mig. Der er både spindefaglige artikler, spinderelaterede beretninger, opskrifter og selvfølgelig reklamer. Til gengæld de eneste reklamer jeg gider se.

Det gjorde så lige at jeg fik taget mig sammen til at bestille forskellige spindeting, som jeg manglede. Rokkevoks og -snor, håndkarter, haspetræ og en hentekrog, blev efter bestilling sent om aftenen sendt allerede dagen efter fra Skytten - hurtig ekspidition, må man sige.
Havde for lidt siden spundet af noget merino fra lageret. Det var i første omgang tænkt

til Sprite med bobler i forskellige farver, men efter udregning, som giver en løbelængde på

350m/100g, bliver det nok lidt for tykt. Det er ellers rigtig dejligt blødt, og jeg vil godt kunne have det direkte på kroppen. Nu er det i tænkeboksen mht. hvad det skal blive til. Der er 37 g i "nøglet", og sikkert det samme på haspetræet. Har mere uld af samme slags, så der kan sagtens blive ihvertfald yderligere 50 g.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Endelig kom dit blad, godt det var ventetiden værd. Det er en superflot farve dit garn har, glæder mig stadig til du begynder at sælge det.. Vi ses..:o))

strikkeforsker sagde ...

Spin Off er alle pengene værd og mere til og meget bedre en Interweave Knits. Lækkert garn, du skal nok finde noget at bruge det til.

Unknown sagde ...

Jeg tilslutter mig koret af tilfredse læsere af Spin Off. ALLE håndspindere burde abonnere på det blad!!!!!!! Man får MASSER af skønne ideer til alle mulige pragtfulde garner!