søndag, februar 03, 2008

Fæææærrrrdiiiigggmed Mermaid. Har haft så travlt med alle mine UFO'er, så jeg har ikke nået at skylle den op endnu. Derfor et liggende foto, da den ikke sidder så godt på kroppen nu, hvilket jeg absolut forventer den vil gøre efter vask. Pyha, hvor kan man blive træt af at strikke i sort - har vist nævnt det før. Det er på en eller anden måde intetsigende. Den tyrkiske bluse er også færdig (uden ærmer - efter aftale). Skal blot have hæftet 117 ender. Et glatstrikket halstørklæde + et par sokker er røget af pindene. Viser dem senere, da Blogger ikke kan uploade hvilket somhelst billede lige pt.

Var forbi Tante Grøn forleden, og dér, næsten lige inden for døren stod en lille gine med den sødeste lille kjole fra Geilsk. Og hvad gør man så, når man ingensomhelst kender i alderen 2 - 6 år, og ingensomhelst grund har til at strikke den, og ingensomhelst aning har om nogetsomhelst i relation til sådan en super sød kjole/spencer? Man køber da bare kittet, for tænk nu hvis det ikke findes mere, når/hvis jeg engang skal bruge det. Glæder mig meget til at sætte pindene i det lækre garn, og det gode ved modellen er, at den snildt kan bruges som top til et lidt større barn - som vist på opskriften.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Endelig blev Mermaid færdig, og hvor er den blevet flot...Griner over dit geilske kit, så må du se om du kan få gang i nogle børnebørn, det kan jo være at dine børn læser dette og tænker at de hellere må komme igang...:o)))
Vi ses vel på torsdag??

strikkeforsker sagde ...

Mermaid er flot, må vi se den med model?
Mon ikke du finder en heldig modtager en dag.
Vi ses selvfølgelig torsdag ;-P

Vivian sagde ...

SMUK Mermaid, jeg kan så godt lide koksgrå med "skrap" blå til.

Tankestreg ligner jo til forveksling en Genistreg også, så hvordan man skulle kunne undgå at hapse sådan én med hjem, modtager på i nærheden eller ej, ved jeg skam ikke! Glæder mig til at se den i de farver du har valgt, de er lækre!