lørdag, februar 23, 2008

Grimme ælling sokker


er vidst hvad man kan kalde disse forkrøblede forsøg på at strikke sokker på maskinen. Den nederste var lige ved og næsten, men i min iver for at nå til tåen, skete der et eller andet garnkuk, og hele molevitten røg på gulvet. Der er dog også et problem med hælen. Den bliver med huller nogle steder, jeg forstår det egentlig ikke. Hele denne her sokkeafære foregik i sidste week-end, og jeg havde næsten lovet Ida, at der ville være et par maskinstrikkede sokker til hende, når hun kom hjem fra skiferien. Det turde jeg så ikke at løbe an på, hvorfor strømpepindene måttei sving, og det ser jo straks lidt kønnere ud. De ER færdige. Der er hæftet ender og de er lagt ind på Idas værelse til hun kommer hjem i morgen.
A propo i morgen skal jeg til generalforsamling i spindeforeningen. Glæder mig meget. Tænker at tage rokken med. Jeg trænger faktisk til at se på noget kønt og slappe lidt af, for den senere tid har været noget hæktisk. Dels pga strikkemaskinen og dels arbejdet. Strikkemaskinen er jeg ved at få ro på. Det andet kommer såsnart de sygeplejestuderende og assistenteleverne er godt igang med praktikken.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Tak for igår Inge - jeg havde en skøn dag. Dejligt du kom - det er altid rart at se nye ansigter til disse arrangementer. Ses vi måske i Rinkenæs den 9. marts?
Kærlig hilsen Karin