søndag, april 20, 2008

Keine hekseri


Sort lakrids er færdig. Det var nemlig fejl 40 der var årsagen til at Silver Reed ikke kunne arte sig med 2 vrang og 10 ret. Mmeeeenn vil nu nok have lov at sige, at instruktionsbøgerne IKKKKE ligefrem bærer præg af at have haft en pædagogisk konsulent indover. Nuvel, det er blødt og lækkert i DUO silke/merino. Et alt for godt garn til maskinen. Jeg mener det er så lækkert at have i hænderne. På den anden side, er det rimeligt kedeligt at strikke sådan ca. 600 pinde lige op. Der er gået næsten 100 g af den lyseblå og 25 g af hver af den råhvide og den koksgrå til. Kunne måske godt have tænkt det lidt smallere, men pyt, det er rart at have på.

Så er der lige sokkerne. De koksgrå er Regia Silk, som det ses. Ikke specielt interessante, men uha skønne. De kom bare med på billedet, nu jeg havde gang i kamaraet.

De multifarvede er noget håndfarvet strømpegarn fra Chile. Der er vældig meget Sydamarika over dem, uden at jeg rigtig kan sige hvad der gør det. Måske farverne, eller det at det er et lidt bastandt garn. Jeg har købt det hos Tante Grøn i Odense, og jeg vil sige, at jeg egentlig bedre kan lide de gængse strømpegarner, så som Arwetta, Fortissima osv., men godt nok med lidt afveksling.
Jade vesten er netop blokket og jeg er ved at strikke kanter. Så kommer det jeg mindst kan li' - monteringen. Viser den i næste indlæg.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Smuk lakrids og hurtigt med sådan en maskine. Jeg var lige ved at købe det multifarvede hos Tante Grøn den anden dag, men har jo så meget strømpegarn liggende, så jeg holdt mig i skindet og nøjes med nogle knapper. Skal også have afprøvet Arwetta til et par en dag... Tager du Jade på til næste strikkecafe?

Telefone VoIP sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.

Kate sagde ...

Hej Inge

Jeg er vild med sort lakrids - er det et kit der kan købes? Jeg MÅ simpelthen eje sådan en stang lakrids...

Mange hilsner
Kate