torsdag, juni 12, 2008

En lille opdateringVar jo begyndt på Kiletop fra MI for ikke så længe siden. Mest fordi jeg mangler sådan en pæn sommerbluse, og fordi jeg lige var blevet færdig med Rip Rap, også fra MI. Den gik nemlig så snildt af sted på pindene, og tænkte så, at med sådan noget lækkert Viscolin garn, kunne en sommerbluse mere hurtigt blive færdigt. Men nej, jeg havde glemt hvor dødt og intetsigende det er at strikke i sort. Underligt, for jeg går faktisk ret meget i sort tøj, til tider FOR meget synes jeg selv. Men at STRIKKE af sort, det kører jeg altså død i. Så Kile må hvile. Iøvrigt synes jeg også at opskriften er irriterende. Nå men strikkes skulle der jo, og da der ikke var nogle af de få UFO'er jeg har tilbage, der fristede, slog jeg mig på Harmony i farve 321. Billedet ser måske lidt mærkeligt ud, men det skal forestille det ene ærme ude til højre, og så kroppen videre mod venstre. Som altid - de Falkenbergske opskrifter er helt i top. Den eneste hage, er at garnet smitter af på hænder og pinde. Der ER lagt en seddel i kittet der gør opmærksom på det, så det skal ikke forstås som en klage, men det er nu lidt træls alligevel. Det ER nu rarere at have noget i hænderne der ikke sådan gør dem blåcyanotiske at se på. Mht. Rip Rap, så viser jeg den i næste indslag, for man skal lige være opmærksom på at ærmegabet bliver ALT for stort hvis man følger opskriften. (Det gjorde jeg ikke, for jeg VAR blevet advaret af min garnpusher).


Vil lige vise mit håndspundet garn. Det er en blanding af merino, alpaca og silke. Noget jeg har sjatkøbt i Kartehuset fra tid til anden. Har så kartet hele molevitten sammen og spundet et garn med en løbelængde på 425m/100g. Det var lidt for sjov jeg lavede etiketter. Bare for at se hvordan det tog sig ud, men det er nu en meget god ting, så man husker blanding og hvor meget der er osv.. Det er tænkt til at skulle farves med stenlav fra Norge, og så skal det blive til en Jade vest, som i foregående indslag.

3 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Jeg har strikket Harmony i samme farve og jeg var også blå over det hele, men det gik nu nemt af. Jeg har ikke fået den vasket endnu, men jeg er da lidt spændt på, hvor blåt vaskevandet bliver.

God fornøjelse med den.

strikkeforsker sagde ...

Du er ikke alene, at strikke i sort er dødens pølse og kræver usædvanlig god belysning.
Spinderierne ser rigtig fine ud.

Jette sagde ...

Det ser jo helt proffesionelt ud, var lige ved at tro at det var til salg... Er heldigvis ved at være færdig med den sorte snog.. Gør det ikke igen og slet ikke i viscolin, der også smitter af og er for glat...
Harmony ser flot ud..