søndag, juni 22, 2008

Strik, strik ikke, strik, strik ikke

Det er sådan jeg har rumsteret rundt den seneste tid. Der er dømt UFO over Harmony. Jeg gider ikke være blå på hænderne, hver gang jeg rører ved det. Har så spekuleret på hvad jeg ellers kan bruge garnet til. Det skal være noget til maskinen. Så kan strikkeheksen få krogende i det. Nå, men hvad skal jeg så strikke. Har endevendt lageret indtil flere gange, og er ikke kommet en løsning nærmere. Men måske, der er nok til en Jade vest i grå nuancer, blot med supplement af alpaca 1. Har været begyndt på flere forskellige projekter, som f.eks "Narrestreger" fra Mi af Anette Danielsen, men den er droppet igen, ligesom flere andre. Men plastickortet kan man da svinge. Jeg har nemlig fået sådan et der også kan handle udenlands. Så jeg tog på indkøb hos den herligste boghandel man kan forestille sig The Book Depository. Der er nærmest "reoler" fra gulv til loft med alskins håndarbejdslitteratur. Og her er så hvad jeg har købt. Det er altså en utrolig fin betjening. Ingen porto eller ekspeditionsgebyr. Bøgerne er billige, og så er der levering få dage efter man har bestilt. Det er ikke sidste gang jeg går på indkøbsnettet dér.


På spindefronten sker der dog noget. Her ses den spæde start på det håndfarvede alpaca, jeg købte af karin på rokketræf i Rinkenæs for snart længe siden. Det er super blødt og lækkert at spinde af. Jeg har tænkt det skal tvindes med noget ensfarvet lilla merino, som jeg faktisk har spundet en halv spole af. Er også nået en spole fuld af alpaca'en siden dette foto så jeg tror lige jeg tager et stykke rugbrød, og så daffer på i stuen til rokken :-)

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Ja, uha, det er et farligt sted og handle, har købt flere bøger der og servicen er i top. Så må du jo i tænkeboks en gang til, for strikketøj skal man jo have...

strikkeforsker sagde ...

Trælst med Harmony :-(
Enig, Bookdepository er det skønt (og dyrt) bekendtskab.

Annie sagde ...

Jeg er også dybt afhængig af The Depository, virkelig er godt sted at handle!!
Kommer der mon en anmeldelse af spindebogen? ;o)