søndag, oktober 19, 2008

Hej det' Inge

Ja, det er vidst på tide med en lille opdatering. UUHH jeg har haft travlt med 6 dages arbejdsuger. Hav' ikke medlidenhed, det er efter eget valg. Jeg har nemlig hjulpet en veninde med at passe sin butik i min fritid. En slags fritidsjob kan man sige, men nu i denne weekend har jeg helt og aldeles fri. Ida er taget til København for at besøge Jakob (storebror), og manden min har for fulde plejet sine sportslige sysler - super. Så jeg har haft rigtig tid til at studere min nyerhvervelse - Strik Naturligvis af Annette Danielsen. Et brag af en bog (er det ikke sådan anmeldere ofte skriver i anmeldelse af skønlitteratur :-)). Et brag er måske et lidt malplaceret udtryk i denne sammenhæng. Nærmere stilhed, sporadisk afbrudt af stormstød. Jeg er helt vild med den. Den er så smuk, og det der kommer nærmest min beskrivelse af den er nok: Et STORT knus til Annette Danielsen. Ja, man kan jo ikke sådan gå rundt og knuse folk, men skriftlig er det vel ok.
Selvom jeg synes det ser flot ud til mænd med hjemmestrik, så har jeg sjældent haft lyst til at strikke een, men fru Danielsen har kreeret de aller flotteste af slagsen, ssååååeee måske jeg sku' springe ud i sådan en på et tidspunkt.
Men lige foreløbig er jeg i gang med Spindelvæv i Isager Alpaca 2, som jeg synes er et super lækkert garn. Af alle garner er det nok i det hele taget Isager's jeg synes bedst om. Nej, jeg får ikke %% for al den ros, og nu er det også slut.
Jeg er igen i færd med at rydde op i mine ufo'er, og har lige strikket lidt på den retstrikkede vest. Dårligt billede, men vil alligevel vise den. Den er i tvinni og tvinnialpaca på p 3½. Strikker str. M, og er skisme lidt bekymret for om den bliver for lille, selvom jeg normalt er til str. S, men nu skal den være færdig, og det der driver mig, er at den ser ret godt ud i virkeligheden, og den kunne passe godt til en ny kjole jeg lige har fået.

3 kommentarer:

Tine sagde ...

Godt at høre at du er i fuld gang.
Det ser bare så godt ud, alt det du har gang i.

Jeg har ikke haft fornøjelsen af bogen endnu, men står nr. 2 på listen på biblioteket.
Så jeg regner ikke med at det varer så længe :o)

Håber at det går godt med vesten.

Jette sagde ...

Nå, der er du, og ja den bog er super, det varer ikke længe inden den står her også. Og skønne opskrifter der er i den. Sød vest du har gang i. Vi ses.:o))

strikkeforsker sagde ...

Jamen hej hej :-)
Det er en spændende bog Annette har skrevet.