søndag, februar 08, 2009

Futte lutte


Naboens datter venter sig, og jeg har kendt hende siden hun var 4 år og sad fast i dybe mudrede traktorspor i det der nu er vores have. Nu er hun 29 og for længst flyttet hjemmefra, men kommer dog stadig forbi nu og da hos den "gamle" nabokone :-).
Disse her er et strikkekit fra Kastanjestrik. Må nok hellere strikke et par mere i en mere all round farve, for der er vidst ingen der ved om det bliver en pige. Det var bare det garn jeg havde. De er strikket i Jamieson's shetlandsuld og efterfølgende vasket i maskinen på 40 gr.
Tænker jeg har en god grund til at se lidt på Annette Danielsen's og/eller MI's babymodeller, og så strikke noget i bomuld.
For vente helt til september, hvor Annette Danielsens nye bog kommer, er nok lidt for længe. Bortset fra det, så skal jeg eje den. På strikkecafé i torsdags fik vi lov at smugkigge på modellerne, og min begejstring vil ingen ende tage. Hun er simpelthen bare så dygtig. Og for øvrigt, var det en rigtig hyggelig aften hvor Annette viste alle sine modeller fra "Strik Naturligvis". Det er helt fint at se dem in natura. Man kan blive ganske overrasket over nogle af dem. F.eks. havde jeg ikke sådan i tankerne at skulle strikke nederdelen fra bogen, men den er på min ønskestrikkeliste nu.

Foruden det jeg ellers har gang i, har jeg strikket huen her i Ombella og noget andet ubestemmeligt strømpegarns lignende garn. Jeg manglede en hue, og fandt dette kit hos Garnbixen i Odense. Den er på p 5,5, og jeg gør det ikke igen. Det dér Ombella mohair garn kan jeg ikke lide at strikke med, men huen er dejlig dejlig varm. Så er der lige farven. Nok lige lovlig skrigende, men alternativet var en nulognix grøn (lys støvet grøn), fin farve, men absolut den allerværste farve til mig.

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Fiiiine futter!
Sjovt nok. så fik jeg også lyst til at strikke Løvfald efter at have set den IRL.
Jeg tror, at der bliver slået op til *mange* Annette D modeller til september.

Tine sagde ...

Super søde sokker.
Nok en god ide at lave dem i en anden farve, hvis det nu ikke bliver en pige :-)

Du behøver da ikke reflekser når du har den hue på :o)

Jette sagde ...

Endelig får du lejlighed til at strikke babytøj*griner* Og ja jeg blev også vild med nederdelen efter at have set den der, farverne var også bedre end i bogen. Og mohair er det værste l... at strikke i. Søde futter og hue..