søndag, februar 22, 2009

Hallo hallo


Monterings Åge kom hid. Det har værtet en sej pine at blive færdig med kiler, men nu er den skisme NÆSTEN færdig. Jeg har syet lynlåsen i (trommehvirvel), nålet den om til vrangen for at holde styr på den når belægningen skal sys på. Pyyyyeehh det er et træls arbejde, men det ER altså bare noget med at GÅ I GANG - dog ikke nu, for det kræver absolut dagslys. Farven er dyb dyb mørk blæk blå/lilla. En tråd tvinni og en tråd tvinni/alpaca farve 55, pinde nr. 5, som jeg jo ikke er særlig gode venner med.

Nu vel jeg har strikket en alpehue efter opskrift af Helga Isager. Tror det er een af hendes tidlige designs. Her strikket i en tråd sort tvinni og en tråd højlandsgarn farve oxford, pinde nr. 3,5. Alt fra lageret. Den er lidt til den store side, så jeg tror jeg valker den lidt i koldt sæbevand, som der også står i opskriften. Hot or not? Jo den er ok, og ihvertfald ikke så skrigende/selvlysende som den forrige hue.
Også lige tak for alle jeres søde kommentarer til ribvesten :o)

3 kommentarer:

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Uha - det ligner en ordentlig omgang montering før du er ved vejs ende. Godt du har hjælp af Monterings-Åge :-)
Jeg kan godt lide farven og glæder mig til at se det færdige resultat.
/Annie

Jette sagde ...

Det er da godt nok noget af et projekt du har kastet dig ud i, og den kræver bestemt dagslys kan jeg se, med den smukke mørke farve, den glæder jeg mig til at se på til strikkecafe!!!!

Trine Bierberg sagde ...

Jeg leder efter en hue, strikket eller hæklet, som kan valkes/filtes...mon du kender til en god opskrift???