søndag, marts 01, 2009

Verdens hyggeligste generalforsamling

finder hvert år sted i Spindeforeningen :-) Jo, jeg var til GF igår på Tommerup Teglværk. Der var velkomstkaffe og boller, en kort, præcis og veludformet generalforsamling med de dertilhørende punkter. Og SÅ blev der spundet og spundet og snakket og set og købt ind hos de yderst velassorterede butikker. Jeg har desværre ingen billeder, men jeg tror næsten at bestyrelsen lægger billeder ud på vores hjemmeside :-) Der blev spist lækker lækker mad, spundet igen og derefter et ret spændende foredrag om svampefarvning. Nu er jeg ikke farvekyndig, men jeg kan vidst godt sige at svampe tilsyneladende har noget mere farvepower i sig end almindelige planter har. Det er de skønneste dybe farver der kan komme ud af sådan nogle. Altså er du allerede spindeglad, eller kunne du tænke dig at blive det, og endnu ikke medlem af foreningen, så kig dog lige forbi og kom med. Der er flere hyggelige arrangementer "hjulende" hen over året.

Men billeder skal der da være, så I får lige mine seneste sokker strikket på maskinen. Jo jeg er ved at få færden af det, omend der stadig er et par småfejl, som jeg efterhånden er blevet så klog på, at jeg sørme tror det næste par bliver uden hovsaer.


Øverst sokker til Ida, str. 37 i Fabel. Nederst str. 43 til Jakob i Regia. Huen på nederste billede er i rester af Arwetta og xxxl sokkegarn til svigerfar.

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Jamen dog, så varer det jo ikke længe inden du kan få din salgssokkekasse på arbejdet!!!
Vi ses vel på torsdag...

Charlotte sagde ...

Jeg var også med til generalforsamlingen. Var det dig der sad og spandt til Pisa Vest?
Hilsner
Charlotte fra Frederiksværk
Vi har sendt opskrifter til hinanden

Inges uldprogram sagde ...

Hej Charlotte
Nej det var det nu ikke, men jeg spandt også til en vest, blot Jade vesten. Det med opskrifterne, lyder egentlig bekendt. Har du en blog, eller skriver du på spindeforeningens forum?

Charlotte sagde ...

hej Inge,
Nej jeg har ingen blog da jeg ved at det ville stresse mig da jeg er bokked op til grænsen, og spindeforeningens forum har jeg ikke fået sat mig ordentligt ind i, så jeg nøjes med lige at gå ind og smugkigge, sådan føler jeg det ihvertfald. Hvor sad du så henne i rummet? jeg må da lige prøve at få et ansigt på dig. Jeg havde en grå striktrøje på og sad ved siden af min veninde der havde en grønlig trøje på fra Annette Danielsen´s bog strik naturligvis (kan ikke lige huske hvad den hedder)