søndag, juni 28, 2009

Spinde sprite


Det er godt nok længe siden jeg har gjort noget som helst håndarbejde færdigt. Det er fordi jeg har gang i så meget, men nu er Sprite sørme færdig. Strikket i mit eget håndspundne garn af 50% merino, 37% alpaca og 13% silke. Det var 200 g fibre jeg sådan har sjatkøbt for længe længe siden i Kartehuset. Jeg kartede hele molevitten sammen, og spandt så garnet. Uld og garn har jeg vist før. Vil nu bare vise det i en sammenhæng.


Strikket str. L, da mit garn er tyndere end opskriftens bomuld. Forbrug ca. 150 g. Som det ses passer den fint. Min tanke var egentlig at boblerne skulle præsentere håndspundne garner gennem tiden, men da jeg ikke har spundet SÅ meget endnu, var jeg nød til at spinde ganske små dunter garn i forskellige farver af merino uld. Hot or not? Hot vil jeg sige. Både i ordets bogstaveligste forstand (den skal bruges med en langærmet T-shirt indenunder til kolde dage) og også i ordets overførte betydning. Bliver lige nødt til at nævne, at det har været en stor fornøjelse at strikke af sit eget garn. Næste projekt i håndspundet er overvejet. Skal lige lave strikkeprøve, og så slår jeg op til "Årringe" fra Strik Naturligvis, af Annette D.


6 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Den er blevet superflot! Du kan med god grund føler dig selvfed over et hjemmespundet og -strikket projekt.

Tine sagde ...

Hvor er den blevet flot.
En genial ide at laver bomberne forskellige farver.
Og så i så smukt garn !

Unknown sagde ...

Meget, meget smukt resultat Inge!!! Super ide med de kulørte bomber!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jette sagde ...

Hvor er du fin i det helt 100 % hjemmelavede. Den er bare så god en model den Sprite. Det må være lækkert at lave garnet selv.

Anonym sagde ...

Nej hvor en god idè.

Unknown sagde ...

Kjempefin topp m/pynt. Det garnet ser herlig ut. :-)