fredag, juli 17, 2009

Tour de Ballerina

Jeg er nået til een af de sidste etaper inden Ballerina kan meldes færdig. Det er bl.a. en god ting ved mange af Hanne Falkenbergs designs, at der ligesom er nogle etaper man skal igennem. Det virker ret motiverende synes jeg. Den ser lidt kortærmet ud, men man skal regne med yderligere 10 cm pga. kanter både ved hals og ærmekant, så jeg tror det kommer til at passe til sidst.

Her på pinden er så Årringe fra Annette Danielsens bog "Strik Naturligvis". Ja, jeg ved godt at det ikke er nemt at se det mørke garn, men billed skulle der tages, for det er mit eget håndspundne Blue Faced Leicester garn. Jaaee, Ulla siger jo det er ok at være selvfed over håndspundet garn, så igen - det er skisme rart at strikke af. Ha! Det var sådan set også en opfordring til Jer der måske går og pusler lidt med tanken om at lære at spinde. Klø på - det er rigtig hyggeligt.
Her står den ellers på ferie - kun een uge er ved at være brugt, og jeg skal selvfølgelig til Sverige lige så snart manden også har mulighed for det :-)
Tak for Jeres fine kommentarer til Sprite. Det luner jo også :o)

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Wauw, sikke flotte farver til Ballerina, du har da godt nok været hurtig på pindene. Og husk myggebalsam inden du tager til huset i Sverige. God ferie til dig.

strikkeforsker sagde ...

Fed ballerina og årringe ser også spændende ud.

p.s. Kan du ikke lige sende mig din emailadresse?

kirsten sagde ...

Sikke nogen skønne farver. Jeg får jo helt lyst til at strikke endnu en. Jeg har bare en lille udfordring, jeg fik selvfølgelig ikke noteret, hvor meget af hver farve der var med i kittet. Måske kan du hjælpe?