mandag, oktober 19, 2009

Tilbage til strikningen


Ballerina har været færdig i et stykke tid nu, og jeg har endelig taget den i brug. Jeg synes ikke den var så hot lige da den var færdig, men nu er jeg alligevel godt tilfreds med den. Jeg har dog lavet en fejl, efter min mening ubetydelig. Det er at der skulle have været en grøn rille lige efter de blå i siderne. Jeg ved ikke hvordan jeg har kunne springe den over, men det har jeg altså. Noget andet mere betydeligt er at ved den grønne opsamlede kant ved kraven ved den blå spids, kunne jeg godt have gjort mig mere umage - host. Det får være. Fakta iøvrigt: Det er jo en Hanne Falkenberg model. Jeg har undladt at slå helt så mange masker op ved ærmerne som beskrevet. Det var her man kunne regulere ærmelængden, og min erfaring siger at HF's modeller er lige lovlig lange på ærmerne til mig. Det viser sig nu at jeg godt helt kunne have undladt at slå masker op, men pyt, et lille opsmøg kan være meget godt.


Jeg er begyndt på løvfald af tvinni og alpaca 1 fra lageret. Dog må jeg nok supplere med alpacaen lige om lidt. Det er et rigtig hyggeligt håndarbejde. Den er så fin at strikke, at jeg bare tænker på hvor mange farver jeg skal have den i,

Nå ja, så alligevel lidt patchwork. Alle lapperne er syet på pap og jeg har syet den første blok. Mangler så bare 119 blokke #£&?!§. Jamen det er enkelt. Man trækker bare 11 nummre (lapper) i lykkeposerne og ser til at der ikke bliver to af samme stof, og så syr sammen. Ha ha det er vidst godt man har noget strikketøj og en spinderok også :)

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Respekt! Du syr patchwork over pap. Giver du et kursus?
Hvilket tæppe skal du lave? Jeg har kig på et fra Quilts in the Sun i Fassett stof.

Ballerina ser flot ud, lidt trælst med gorillaærmerne.

strikkeforsker sagde ...

Hov det er jo perikomen valley. Sjovt nok har jeg selv lige præcist forelsket mig i selvsamme mønster.

Frederikke sagde ...

Jeg er nysgerrig, for jeg ved absolut ingenting om patchwork, men øh det der pap det skal vel fjernes på et tidspunkt eller?

Jette sagde ...

Den Ballerina må du tage på til cafe, den vil jeg godt se på. Og hvor er det flotte farver du har i din Løvfald, den må du også tage med. Og sikken energi du har, allerede syet pap i alle de stykker, det bliver garanteret flot.

Inges uldprogram sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer.
@ Ulla, ja det er lige hvad det er :) Og kursus - ja det kan du nemt få. Jeg finder på noget.
@ Frederikke, jo du har ganske ret, pappet skal fjernes igen, og det i sig selv er noget af en etape. Glupp der er faktisk mange seje etaper i sådan et projekt.
@ Jette, tjaae energi og det skulle komme fra dig :)