søndag, september 20, 2009

Og jeg syede og jeg


syede og pludselig var denne her dug for stor til spisebordet i Sverige, men pyt så passer den bare her hjemme, endda når bordet er slået ud. Det er alle de blå og grønlige stoffer jeg havde på lageret. De blev simpelthen skåret i firkanter og syet sammen til dugen her. Klar til quiltning på maskinen. Jeg har brugt limspray til at samle de tre lag med. Selvfølgelig een beregnet til patchwork, og det vil jeg bare sige, det er SÅ nemt. Det vil jeg bestemt gøre igen. Man skal selvfølgelig tænke på ikke at spraye ud på noget der ikke må få lim. Det gik fint, og man skal lufte ud. Jeg synes nu ikke det lugtede særligt meget. Kommer man til at lægge stoffet forkert, tager man det af igen og retter til. Det holder fint til mosleriet i maskinen.
Det er kun fru Paff der brokker lidt. Hun er træt nu. Jeg HAR quiltet hele dugen, og jeg kan høre på undertrådsspolen, at nu er det vidst nok. Måske en dråbe olie vil gøre underværker :-). Stenene i hjørnerne er sådan nogle gode ledige "hænder", som jeg bruger i forskellige sammenhænge, hvor de kan gøre nytte.
Jeg har slet ikke fortalt om den hyggelige dag sidste lørdag i vores fynske lokalspindegruppe. 3 quinder med rokke mødtes. og vi spandt og spandt, spiste mad og drak kaffe. Pia øste af sine gode ideer, og jeg blev lige hjulpet igang med mit sokkegarn. Det skal jo spindes temmelig tyndt, da det skal blive tretrådet for at have en vis styrke til sokker. Vi skal mødes igen lørdag den 17. oktober, og er der flere der har lyst at deltage, så kom endelig med.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Nøj, hvor er den bare smuk, den dug. Lige i mine yndlings-farver;-) Hmmmm, jeg HAR meget lyst til at komme og spinde sammen med jer; men jeg skal jo desværre arbejde hveranden weekend, og I har lige nøjagtigt planlagt næste møde til at være på en arbejdslørdag, øv. Men jeg kommer og besøger jer engang - det er bare HELT sikkert. Knus fra Esbjerg

strikkeforsker sagde ...

Superflot og friske farver!
Hvor skal I mødes henne? Jeg overvejer at ansøge om uledsaget udgang.

Madam Munch sagde ...

Ja, det er meget smukke farver og mønstre. Jeg kan godt tænke at limen er en vældig hjælp, det må prøves en gang.

Jette sagde ...

Hvor er det bare smukt, sikke fint farverne passer sammen. Godt gået. Vi ses vel næste torsdag...:o))