onsdag, november 11, 2009

Haløj nu lykkedes


det endelig at sætte billede ind. Og endelig endelig er koglesjalet færdigt. Det er fra Kastaniestrik, og jeg er meget tilfreds med det. Det jeg ikke gør igen, er at strikke på p. 6. Det er absolut ikke noget for mig. Dels er min ryg ikke glad for det, og dels synes jeg ikke der er nogen som helst strikkeglæde ved at fægte med sådan nogle kæppe og hele tiden at skulle mase med at flytte maskerne længere ind på pinden. Nope.
Til venstre ses to halstørklæder strikket i fuldrib på maskinen med ganske tynd merino. Det nederste i grøn og mørk lille har jeg næsten haft på lige siden det blev færdigt. Til højre - nå ja det giver sig selv. Et par sokker i Zauberball, også fra maskinen. Egentlig synes jeg Zauberball ser mere indbydende ud i nøglerne end færdigstrikket, men pyt, svigerfar blev glad for dem :-)

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Fine sager!
Helt enig alt over pind 5 er tortur.

Jeg er også igang med zauberballstrømper, de bliver hmmm farvestrålende. Øj har du også en strikkemaskine?

Jette sagde ...

Det samme sagde jeg da jeg havde strikke Koglen, og den kan jo sagtens strikkes på mindre pinde og blive ligeså pænt. Hvor det bare ryger ud af den maskine, allerede julegaver klar, det må være lækkert.