søndag, maj 23, 2010

Hvad er der på spolen idag?


Der er det uld jeg købte på håndarbejdsmessen i Middelfart. Farve kompot 75/25 merino/silke. Jeg har spundet fra en ende, ganskevidst delt uldbåndet, men hele tiden gjort en farvesektion færdig, hvilket giver rimeligt lange passager med samme farve. Jeg ved ikke om det er tydeligt nok forklaret, men at lilla mødes med lilla i tvindingen, i hvertfald nogle steder :-) Tror ikke at farverne kan gengives her rigtigt. Lilla er ofte vanskelig på billeder, men de er rigtig fine brune og lillae.

Her har vi så Plissé som er færdig, dog ikke skyllet op endnu. Den nederste plissé kant er ikke så bred/lang som i opskriften, men den passer mig bedst sådan. Den er et virkelig hit. Jeg har manglet den, og den bliver een af de trøjer jeg får brugt aller mest. En anden Falkenberg jeg bruger rigtig meget er Butterfly, hvorimod Ballerina og Mermaid for det meste pryder klædeskabet, he he, jamen der skal jo også være pænt.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Nej, hvor jeg glæder mig til at se Plisse på, den ser god ud. Og dit garn er flot i farverne.
Og nej, Inge, Cecilie går da ikke i hjemmestrik, det ville jo være piiiinligt...:o))

strikkeforsker sagde ...

Flot spinderi, vejret er lige til at sidde ude på terassen.
Glæder mig til at se Plissé, den ser rigtig anvendelig ud. Min mermaid isolerer også bare klædeskabet

Mette G. sagde ...

Hvor er det sjovt, som vi er forskellige. Jeg har også strikket Plisse og har aldrig brugt den - til gengæld hænger Mermaid på mig konstant ;-)