søndag, november 21, 2010

Det ER det aller værste


Det med sølningen. Uuuhhaa det ik sjovt, men det skal til - det skal være sølle før det bliver godt. Jeg er halvvejs, og jeg søller ikke mere idag. Der er endda kun 576 tråde ialt, og det er ikke noget at snakke om, når man taler vævning på en stor væv. Det skal blive til et møbelstof, og jeg er aldeles spændt på om det bliver som jeg havde udtænkt. Det vil vise sig om nogle dage, når de første islæt er lagt.
Jeg er færdig med løberen. Den ligger på spisebordet og ser ganske fin ud.


Herover er øverst "Fredags slik" hue fra Annette D's nye bog "Strik en Stund". Garn: Tvinni og alpaca 1, alt fra lageret.
Og på strikkevæven har jeg et halstørklæde i rester fra Hanne Falkenberg kits. Det glæder jeg mig til, for jeg tror det bliver super godt.
Hvis jeg nu lige skal slå et slag for strikkevæven, så vil jeg sige, den er utrolig nem at sætte op på, den er super sød, og så er den en fuldtræffer mht. rester OG hjemmespundet garn + at den er nem at flytte rundt på.
Den nedenfor viste pose hængt på siden, gør det endnu nemmere, så skytterne ikke flagre bagefter og skal ligge på gulvet eller et bord ved siden af.


Glædelig søndag.
Næste søndag er det 1. søndag i advent - ja det er utroligt, men sandt.

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Hmmm er det derfra ordet sølle kommer?
Skøn hue fra AD. Sig til, hvis du mangler Falkenbergrester :-)