søndag, december 12, 2010

Lille men kraftfuld


Et ganske lille hjul og en vægt der knap sniger sig op på 4,5 kg, sådan er hun Majacraft Little Gem. Det skal man nu ikke lade sig narre af, for hun kan spinde som en velvoksen rok. Det er nu også meningen at den skal være lille og let, for det gør det så meget nemmere at tage den med til spindemøder, både i den lokale spindegruppe og til arrangementer i Spindeforeningen. Ups til det ganske forår skal der være Fiber Fest i Ry, og Little Gem pakkes sammen i sin taske, og så drager vi afsted.
Ja, og hvor har jeg hende så fra? Jo altså, en fiberglad ven fra strikkecafeen, nævnte at hun havde Little Gem til salg, og det kan nok være jeg spidsede ører, for det var jo lige den jeg havde på fremtidsønskelisten, og så kunne det egentlig bedst betale sig at slå til, frem for at få sendt/hente hende i udlandet. Som sagt, så gjort. Der gik kun få dage så havde hun fået et nyt sted at bo - her hos mig :-)


Dette er mit første merino/silke. Den næste spole er jeg begyndt på, og så er jeg spændt på at prøve jumbo spolen og jumbo flyer'en til tvindingen. Og det smarte er at det hele jo passer sammen med min Majacraft Suzie, så nu har jeg ihvertfald spoler nok, idet der var 5 almindelige spoler med Little Gem.
Rigtig god advents søndag.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

I passer jo perfekt sammen :-)

Unknown sagde ...

Til lykke med nyerhvervelsen. Ønsker jer mange gode timer sammen, og glæder mig til at hilse på hende til foråret :0)

Sus sagde ...

Tillykke med hende, det er da dejligt hun måtte bo hos dig, glæder mig til at se den i januar

www.frunielsen.com sagde ...

stort tillykke med din smukke rok man bliver helt misundelig. jeg har 2 ashford som er renoveret med dobbelttrampe og den ene med lace og den anden med jumbo. Men man kunne jog godt ønske sig en som din kan den klappes sammen?
Inge jeg har også et stort stort ønske du har hæklet et sjal i april 2007 fra håndarbejdsfremme fra før verden gik af lave. Jeg havde også mønster men det er bortkommet.Og jer har ikke kunnet finde mønstet nogen steder. Kan jeg købe en kopi eller er det forbudt.
Mange hilsner frunielsen.com