søndag, februar 06, 2011

Den er GRØN


men har ikke patent på at være grøn. Nej for håbet er lysegrønt og snart grønnes det. Vårens hæk er nemlig grøn, ligesom i min grønne ungdom, dengang jeg var en grønskolling og absolut ikke brød mig om grønlangkål. Det til trods for at man SKAL tænke grønt, passe på vores grønne jord, så vi kan have orden i det grønne regnskab, og ikke ryge grøn cecil, men gå over til at drikke grøn the. Det kan man nemlig købe masser af i Det Grønne Hjørne i Svendborg. Grønt er godt for øjnene, siger man, ja grønt er for det meste godt, hvis man da ikke er så grøn af misundelse, at man nærmest bliver en grøntsag. Nej så er det bedre at være på en grønne gren. Jo der er masser af grønt, og det var der også da Tante GRØN stod for arrangementet på Strikkecafeen i Odense i torsdags. Det var nemlig her jeg købte PATENT - den nyeste model fra Hanne Falkenberg. Det var altså et rigtig dejligt farvestrålende arrangement. Tante Grøn forstår virkelig at gøre det hyggeligt. Duge på bordet, lys i glas pyntet med hæklerier, potteplante med strikket skjuler, masser masser masser af garn og de nyeste modeller fra det danske strikkeland. Et lille hæklekursus var der også, under ledelse af Ingerlise Lebech

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Tak for sidst! Det var et fornøjeligt arrangement. Ja så er vi jo to, der faldt i med Patent. Min er meget, meget PINK

Madam Munch sagde ...

En fantastisk dejlig farve.....vi glæder os til grønt forår.

Jette sagde ...

Du er da godt nok blevet grøn her på det sidste...:o)) Fedt grønt indlæg, hvor får du det dog fra, og vi er jo stadig grønne indeni, selvom vi er lidt runkne udenpå..:o))
Og du er jo nået langt allerede, det var mega hyggeligt, og meget smukt pyntet lokale, så flot med alle de farver på bordet.