søndag, juli 24, 2011

Ding dong opdatering

Jo, jeg laver skam noget, men indrømmer gerne at sommerferien ikke har indeholdt det helt store håndarbejdsmæssige.
Ja, sommerferien som for længst er forbi æv æv, men vi har egentlig været heldig med vejret i forhold til nu da.
Nå men herunder (må lige sige at det er blitzbilleder, da det nærmest er efterårsmørkt her på matriklen). Vi var i København i fredags for at flytte for Ida, og der blev lige tid til et kort besøg på Nordatlantens Brygge for at se den færøske strikkeudstilling. Der var ikke så meget, men det så helt godt ud. Flere spændende tæpper i et patchworklignende strikdesign. Jeg tænker der er brugt en hel bunke rester, og det vil absolut være noget for mig at strikke.
Og så Duet fra HF. Det ligner nærmest en sommerfugl, og jeg kan stadig ikke rigtig se hvordan det skal hænge sammen til sidst, men jeg er helt tryg ved det, da det jo er en Hanne Falkenberg model.
Og så er her på spolen hvad jeg har nået at spinde i sommerferien. Ikke meget nej, men jeg er på rokken igen :-)
Som det ses, har jeg købt ind hos Liza Souza skønne farver og fine fibre.

Lige til sidst vil jeg vise stjerne sweateren. Et strikkekit fra Sommerfuglen - Stjernekigger - dog har jeg strikket en hybrid mellem sommerfuglens opskrift og et traditionelt færøsk sweater mønster. Den ser lidt langærmet ud på billedet, men den passer rigtig godt. Den er strikket i Mayflovers Cosmo på p. 7
Og det endda uden at jeg fik ondt i håndled og hænder. Mærkeligt, men det gik så let så let. Det tog en eneste uge at strikke den, og en version 2 er på rundpinden.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Uhmm, hvor er den stjernesweater bare FLOT.

Jette sagde ...

Uha, en flot stjernesweater, og din duet ser ud til at blive flot også. Og det bliver spændende med at læse i de bøger og se hvad der kommer ud af det. Er først lige startet ferie i dag, smutter en tur til Mallorca imorgen, hvor der bare skal flades ud og have noget sol og varme....:o)

strikkeforsker sagde ...

Mums nogle lækre spindefibre. Når ferie kommer flygter jeg også til varmere himmelstrøg. Lyder som en spændende udstilling min forældre var forbi dagen efter syndfloden på djævleøen, der var lukket.