søndag, maj 29, 2011

Lindas tørklæde

Der nu er Idas. Opskrift fra Marianne Isagers "Strik a la Carte 1". Jeg har brugt 100 g Spinni og 50 g Alpaca 1, og denne skønne orange brændte farve klæder Ida særdeles godt. Det skal lige skylles op, men det haster ikke, for det er jo et vinter tørklæde.
Her under "Nessie", gratis mønster på Ravelry af Julia Zahle.


Begyndelsen af sjalet er mit eget garn. Et entrådet merino/silke. Jeg købte ulden på håndarbejdsmessen i foråret. Det er fra Kajoli, og var på tilbud, ellers er det ret dyrt. Nu havde jeg så ikke nok til hele sjalet. Det var ingen overraskelse. Jeg vidste det godt, men jeg havde en forestilling om at jeg nok kunne finde noget fra lageret der var passende at fortsætte med. Det har så knebet lidt. Lige efter boblerne, måtte to tråde tvinni fra lageret træde til, og så er jeg lige fortsat med noget lilla merino, også mit eget håndspundet. Jeg ved ikke rigtig, om det er FOR friskt (læs tilfældigt, og tag hvad man har), men nu bliver det sådan.


På Lille Nor, the Gnome Wheel, ok Little Gem, har jeg merino/wensyldale. Den 4. og sidste spole, med 100 g på hver. Jeg er nemlig ved at gøre klar til nogle håndindfarvede fibre, der meget snart skulle komme fra Amerika. Uha jeg glæder mig + at jeg ser i postkassen hver dag efter Spin Off summer issue :-)


5 kommentarer:

Madam Munch sagde ...

Nej hvor sjovt, det er lige den farve og de 2 garner jeg har brugt i min nye trøje. Det er et lækkert halstørklæde. Og Nessie bliver da noget så flot i de farver - ikke spor for friskt.

Unknown sagde ...

Du er da godt nok flittig. Din "tilfældige" Nessie ser ikke spor tilfældig ud, jeg synes det er nogle dejlige farver, du har fået sat sammen.

strikkeforsker sagde ...

Skønne farver! De er slet ikke for meget. Dejligt at Little Gem bliver brugt.

Jette sagde ...

Nej, det er ikke for friskt, det er da hamrende flot i de farver, og flot er Linda til Ida, dejligt tv-strikketøj.

Rikke sagde ...

Hej Inge

Jeg har nogle spørgsmål vedr. din Wee peggy. Kan du ikke kontakte mig på stofble@mail.dk

Mange hilsner

Rikke