søndag, oktober 02, 2011

Opdatering

Det er vidst på tide. Der har været stille på bloggen længe, men det er fordi jeg har strikket og strikket på ponchoen. Og hvordan har det så lige været i denne sensommer varme? Meget meget varmt kan jeg sige. Derfor har det også været nødvendigt med et lidt mindre strikketøj, trods jeg jo havde svoret KUN at strikke på ponchoen. Lige hvor det var aller varmest kom Bente Geil med opskriften på Rundkørsel, og da jeg havde to nøgler Geilsk tweed garn, synes jeg det var ok at begynde på den. Det er et rigtig dejligt blødt garn. Jeg tror den bliver fin at have på.
Og så har jeg netop købt de to nederste hæfter hos Tøndering strik. (bestilte pr. mail) De er SÅ indbydende, og der er bare SÅ mange af de skønne modeller jeg kunne tænke mig at strikke, men nu skal ponchoen være færdig først. Jeg mangler 25 p på kroppen, 2 små ærmer og to kanter i siderne, og så er det slut. Jeg har regnet ud at den bliver færdig i slutningen af næste uge :-)))))))1 kommentar:

Jette sagde ...

Ih, det var altså godt jeg kom til at se din Rundkørsel, nu er jeg startet forfra og nu ser det rigtigt ud. Det er nemlig så lækkert det garn. Glæder mig til at se den Poncho.