søndag, oktober 30, 2011

Jeg har været i Paris :-)

For første gang, og det er absolut ikke sidste :-)))
Det var dog en utrolig god oplevelse, for søren hvor har jeg mange gode minder fra den tur. Den var jo ganske kort, ankom onsdag aften havde torsdag og fredag og kørte hjem lørdag. Hektisk, men da Ida var programlægger kørte alt som smurt. Vejret var smukt og parisere er rigtig rigtig flinke mennesker (stik imod hvad jeg ellers har hørt).
Og tænk så lige. Det var Ida der havde fundet La Droguerie. Behøver vel ikke at sige at det er en strikkeforretning :-) Og hvad skal man så gøre, når garnlageret bugner - en strikkebog selvfølgelig, med masser af opskrifter der lige passer til hjemmespundet garn. Her f.eks. poncho som jeg strikke i 1 tråd mit eget finuldsgarn og 1 tråd Isager Alpaca 1. Udover at det er en fornøjelse at strikke af eget garn, så er den franske strikkebog også en herlig udfordring af den slags jeg godt kan lide.
I går var jeg en tur på håndarbejdsmessen i Fredericia, og det blev ikke til andet end dette kit: Velvære af Bente Rønberg. En fin lille skuldersag.
Jeg må nu sige at der efterhånden er rigtig meget jeg ikke har interesse i på messe. Jeg synes det er lidt lige som Messen i Viborg der også mere og mere handler om andre ting end strik og garn. Det er ikke fordi alt det andet ikke har sin berettigelse, slet ikke. Det er fine ting, men jeg synes bare at det uldne skrumper ind. Men måske er der mere af den slags på håndarbejdsmessen i Middelfart, som jo plejer at være om foråret.
Herunder er den geilske Rundkørsel færdig. Skal lige hæfte ender, og så er den klar. Den er super god at have på, men jeg ku' ik' li' at strikke den.

1 kommentar:

Jette sagde ...

Håber du har haft en god tur til Paris, jeg fik jo noget af deres alpaca da Joan var på ferie der, det var lækkert.
Kan du godt forstå det franske?? det må være svært at strikke efter.
Kiggede efter dig i Fredericia, men der var jo så mange mennesker, det var helt umuligt at komme til i boderne. Ærgrer mig over at jeg ikke fik den Velvære med hjem, den er så flot.
Vi ses jo i næste uge, så må du tage den nye bog med, den ser spændende ud.