søndag, november 27, 2011

Fææærrrrrrdiiiiiiii

Duet er færdig og den er jeg rigtig glad for. Undervejs havde jeg altså lidt svært ved at se hvordan i hulen den skulle stilles sammen, men så lige pludselig, var jeg nået der til hvor samlingen gav mening, og så var den færdig. Jeg har fået syet lablen i nakken lidt skævt i, men det kan jo rettes. Jeg plejer egentlig ikke at sy dem i, men det ser nu lidt prof ud synes jeg.
Herover en konfetti halsedise (egen konstruktion, bortset fra konfetti mønstret selvfølgelig) i HF shetlands uld. Den kunne godt have været bredere, men jeg havde ikke mere af det lilla garn.
Og så er jeg begyndt på Tweedie. Den er hurtig at strikke, og den bliver rigtig lun. Jeg købte kittet den torsdag hvor Hanne Falkenberg var på strikkecafeen. Jeg synes simpelthen hun er imponerende. Hun har strikket så svimlende mange trøjer i hele sin strikkekariere, så det er helt utroligt.
Uh jeg har rigtig mange HF modeller på ønskelisten. Jeg synes de er hyggelige at strikke, og det er ren afslapning, for man skal jo bare gøre som der står, og så kan jeg rigtig godt lide shetlandsulden, for ikke at tale om de mange flotte farver det findes i. Jeg kunne VIRKELIG ønske mig et farvekort, men det lader sig ikke gøre. Det er kun forhandlere der kan eje et sådant. Æv.

Ingen kommentarer: