søndag, april 22, 2012

Fæææææærrrrrrrdiiiiiiiiig

Med Patent version 2. Og hvorfor så en version 2? Jo altså for nogen tid siden da jeg startede på Tweedie var jeg lidt luren på den råhvide der var i kittet. Synes den var lidt for gul i det, og så tænkte jeg, at det var en god ide at bestille en refil til Patent i gråmix, som jeg i følge mit udprintede farvekort, mente måtte være god i den sammenhæng. Nu ved jeg godt at printede farvekort ikke er til at regne med, men jeg håbede lidt alligevel. Det skulle så vise sig at den gråmix nærmest er beige, så der var ikke andet at gøre end at strikke Patent version 2, og så bruge Tweedie kittet som det var. Sådan er det, og jeg er faktisk mere glad for denne her version, end for den limegrønne. Denne her er lige som lidt mere anvendelig, og ikke så "her kommer jeg" agtig.
Jeg har spurgt fru Falkenberg om det er muligt at købe et farvekort, men det er det ikke. Det er kun til forhandlerne, og man kan jo selvfølgelig altid se det der. JEG VILLE BARE SÅ GERNE HAVE ET FOR MIG SELV TIL AT SIDDE I SOFAEN OG KIGGE OG KIGGE OG KIGGE.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Det er jo bare en trøje der passer til alt, så grå er en god farve, selvom lime også er flot, men ikke så diskret.
Hvorfor skal det være så kunstigt, herregud et farvekort, det kunne hun da godt sælge.

strikkeforsker sagde ...

Den er fin og vist den diskrete grå, jeg var på jagt efter -endte med en cyklamen majet diskret :-)

Farvekort er vel for at "opfodre" til at besøge lokal garnbiks og ikke sammenligne farver, så du kan købe direkte hos HF leverandør?

Inges uldprogram sagde ...

@Ulla nåe ja, det havde jeg faktisk ikke tænkt på, at det kunne være årsagen, altså det med at købe direkte hos HF leverandør. Hvis jeg nu tænker godt efter, så kan jeg ikke sådan umiddelbart finde ud af hvem leverandøren er. Men for Vivian Høxbroes vedkommende, så ved jeg sagtens hvor man kan købe garnet uden et helt kit.