søndag, april 01, 2007

Sildeben og hønsefødderSå kom perlerne på gled. Tak Dorthe, det hjalp med lidt varme. Det er åbenbart et tryklåg og ikke, som jeg troede, et skruelåg. Nå men nu er de frigivet. Og hvad har jeg så ellers lavet - ikke meget. Har strikket lidt på ryggen af "Slå om" blusen. Havde jo vrøvl med forstykket, og jeg har fået svar fra Lund + Lund, og samtidig fik jeg næsten svaret ved at strikke ryggen først, da mønsteret er bedre beskrevet dér. Ellers har jeg syet et par høns. Mønstret er fra Tildas Påske, lånt på biblioteket.
Og jo forresten jeg har syet en natkjole. Viser den ikke frem, for den er afskyelig grim. Jeg gør det aldrig mere - syr i jersystof. Jeg har ellers en rigtig 5 tråds overlocker, som jeg ikke engang gad at tage frem til natkjolen fordi den er så hulens svær at indstille. Det kan nemt tage 8 timer. Har prøvet at få den solgt hos symaskineforhandleren, men han skal næsten have penge for at tage den. Helt utroligt for det er en Pfaff, som sagt 5 tråds, og den ser ud som ny. Men den står gemt væk inde under mit sybord. Regner med at forhandleren vil give lidt mere, hvis jeg en dag skal købe en symaskine til min datter.
Og for at det ikke skal være lyv, så købte jeg 3 meter af jersystoffet, for der var 1 m for 40 kr. og 3 m for 90 kr, så det kunne næsten ikke svare sig at købe mindre. Har købt det på stofmøllen, som har utroligt mange stoffer, men der er så grimt (håber ikke jeg fornærmer nogen), at jeg bliver helt energiforladt, og i et øjebliks hjernelammelse købte jeg altså både stof og mønster. Mønstret er gemt væk og resten af stoffet har jeg lagt i en pose til genbrug, for jeg har nemlig også gjort forårsrent i klædeskabet. Uh jeg hader at købe noget der er helt forkert, men der er sikkert andre der kender det.

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Uha
det lyder da ikke godt med at du har problemr med oskriften, har selv lige købt kittet og forventer at det skal med på påskeferie, hvad drillede?

Dorthe sagde ...

Hej Inge
ja tak for den mail
dschoedt@tandlaege.dk
dejlig påske hilsen Dorthe

Elsebeth sagde ...

Jeg søger en opskrift på en sweater
fra Håndarbejdets Fremme på Strøget, 1980. Islands pladegarn. De har den ikke hos Sommerfuglen, Vandkunsten. Er der nogle som ved, hvor jeg kan lede.
Mvh/Elsebeth 2081165