søndag, juni 10, 2007

Jeg nåede det...


...lige inden solen forsvandt fra terassen. Skulle lige ha' Hottingerdværgen færdig og tage et billede. Man kan nu ikke helt se den pukkelryggede facon. Det må blive en anden gang. Ja nogle synes de er forfærdelig grimme, andre ikke. Sådan er det.
Var jo på strikkecafé i torsdags, og som Strikkeforsker siger, så var der afbud fra Helga Isager. Åbenbart i sidste øjeblik, men heldigvis kunne "Tante Grøn" træde til med kort varsel, så det endte jo med at blive rigtig hyggeligt alligevel. Der var modeller og strikkekits fra både Hanne Falkenberg, Tante Grøns eget design, og fra HI. Blev nu svært lun på HI's

Hyacint, meeeeen et strikkekit til næsten 1200 kr., stod ikke lige på indkøbslisten. Har den dog i baghovedet, trods tanker om hvorvidt opskriften nu er fejlfri, og om den vil komme til at passe. Ville ellers være rigtig lækker til en frossenpind som jeg - til vinter altså. Den er knælang, og vidst nok strikket i spinni og tvinni alpaca.
Til Dorthe. Jeg har svaret dig på din blog, men hvis andre er interesseret, så er Sprite designet af Annette Danielsen og strikkes i Marianne Isagers merc. bomuld. Andet bomuld kan selvfølgelig anvendes, og hvis man ikke vil have de to tynde tråde med, gør det vidst ingen synderlig forskel, hvad tykkelsen angår.

3 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Den er da sød ;-)

Hilsen
Mette

strikkeforsker sagde ...

Ej hvor er de søde de dværge.
Jeg kan sagtens følge dig med HI opskrifter, de kunne skrives nemmere.
Men sig til, hvis du har brug for hjælp!
Det strømpegarn du efterlyser er silkie fra Blue Moon Fiber Arts, farvekombinationen hedder "Walk on the Wild Tide".

Dorte sagde ...

Det er da en skøn lille fætter med et herligt udtryk.

kh Dorte