fredag, juni 29, 2007

Tradaaardaaardaaaaar


Her hænger så knap 150 gr. DUO. Jo, sandelig nr. 2 ting er færdig her indenfor den senere tid. Tager den på og viser ryggen, når nogle af de på matriklen herboende er hjemme til at fotografere. Om jeg er glad for den? Jo, egentlig. Den skal nok blive brugt, blot er jeg ikke helt dus med den ene snip, den der skal inderst. Jeg synes ikke den fungerer sådan helt rigtigt. Den bliver synlig når man har den på, men pyt. En anden ting er at, da strikkefastheden ikke passede helt i højden, var jeg nødt til at foretage en justering af antal pinde mellem indtagningerne på den sidste del af forstykkerne, og det gør at der kommer skråning i to afdelinger, hvis man kan sige det sådan. Det gør ikke så meget, nævner det blot. Heldigvis gjorde Dorthe mig opmærksom på at den vil blive ret kort. Derfor strikkede jeg ærmegabet lidt længere, og det var godt, ellers var den blevet lige snær nok, og samtidig passer den fint i længden.
Må lige nævne min ærgelighed over mit valnøddetræ. Vi har boet her i 23 år og har flere gange forsøgt os med valnødder, uden held. Danmark er vidst den nordligste grænse for om valnødder kommer godt fra start og giver et udbytte. Samtidig tager det syv år, sådan ca., fra man planter til der kommer nødder. Vores valnøddetræ gav hele tre valnødder sidste år, og i år er der bare til en stor kurv, kan jeg se. Men men det har fået et ordentligt tryk 16 af kulingen i forgårs, og står nok ikke til at redde. Ja, indrømmer det gerne, er lidt øm over mine træer. De giver stemning og hver og et har de en funktion i haven. Har dog et asketræ (tror jeg nok det er) ved indkørslen, som er dømt til fældning, da det er befængt med sorte biller, som ikke er til at få has på. Går og overvejer hvad der så skal være istedet for. For et træ skal der være.

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Inge
Den ser rigtig sød ud, med hensyn til snippen har jeg set på en blog - kan ikke finde den lige nu - at der blev syet en trense i snippen og en knap i sidesømmen, og så skulle den sidde perfekt..
Du har godt nok fået noget færdig her på det sidste, men vejret er jo også til indehygge...

Anonym sagde ...

Lækker!
Åh, pas på med at fælde træer...
Og øv med valnøddetræet, det er så smukt et træ.