fredag, juli 06, 2007

Hætter de huer mig ikke..Jo, det er sandt. Munken er færdig, tror jeg nok jeg synes. Det har hele tiden været meningen at der ikke skulle hætte på. Det passer ikke rigtig til mig, og så er den besværlig, selvom jeg da godt kan se at hætten er det der gør den berettiget til at hedde "Munken". Har ikke hæftet ender på kraven, fordi jeg er lidt i tvivl om den skal være større. Den kan faktisk ikke blive på plads hvis den ikke lige får et par sting, så det taler jo for at gøre den større. På den anden side er det jo heller ikke smart at se pukkelrygget ud, når man tager frakke på. Jeg regner nemlig med at bruge den en

hel masse både på kølige dage og til vinter. Og ja, så har jeg sagt det, den er et hit. Super god at have på. Dejlig varm tyk sweater, uden at være klumset. Vil lige nævne at den midterste snip på ryggen syner lidt længere end sidesnipperne, trods lige mange pinde. Det skyldes nok sidesnippernes skrå strikning og det sorte alpaca garn der knapt fylder så meget. Har taget højde for det på forstykket, selvom det måske ikke ser sådan ud, men jeg lader det være.
Denneher er strikket i 1 tråd tvinni og 2 tråde spinne. Skulle jeg strikke den igen, blev den ene spinni erstattet med alpaca, da det vil gøre selve strikningen mere komfortabel.
Det var vidst hvad jeg ville sige nu, men skal jeg hæfte ender, eller gøre kraven lidt større. Det vil måske se pænere ud??? Kom gerne med en kommentar *s*.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Lækker sag, den lurer jeg også på.

Hvis du ikke vil have hætte, synes jeg kraven har den rigtig størrelse, den bliver jo nok ikke mindre med tiden ;-)

Jette sagde ...

Den er blevet flot, og jeg synes at du skal bevare kraven som den er nu. Til vinter kan du slå den op over frakken som et halstørklæde, så pukler den ikke.
Har selv strikket modellen til min datter, men den var faktisk for lille da jeg blev færdig, så den er trævlet op igen.

Mette G. sagde ...

Jeg er enig - den er flot som den er, så hæft du bare ender ;-)

Jette sagde ...

Hej Inge
Jeg har "tagget" dig. Håber du vil være med på spøgen, se mere på min blog.