torsdag, august 02, 2007

Ferieramt, men er her stadig...Tak for Jeres kommentarer vedrørende Munken. Jeg hæfter ender og giver et lille sting et par steder under kraven. Den skulle faktisk have været færdig til strikkefestival på Fanø sidste år, men nu bliver det så i år i stedet. Hvor jeg så også lige skal huske et par kortærmede t-shirts. Havde kun langærmede med sidste år, og det var bare for varmt. Hvem skulle tro det sidst i september, og her har man gået med hjemmestrikkede sokker og lange ærmer en stor del af sommeren. Selvom jeg ikke er sådan hverken strandløve, eller solnarkoman, så synes jeg nu alligevel at al den regn er absolut nok, og heldigvis tegner det til at blive ok vejr på lørdag, hvor der er fåredag i Gummerup. Og jo, det går stadig fremad med at få halvfærdige håndarbejder gjort helt færdige. Patchworkbakkeservietten, er færdig og quiltet på maskine. Kan altså ikke gøre det pænt i hånden, selvom det jo nok var at foretrække. Der er simpelthen nogle der kan håndquilte ganske smukt og ensartet, og jeg fatter ikke hvordan. Mit håndquilt er ganske uensartet med store sting på forsiden og små skæve sting på bagsiden.

Bamse er også færdigsyet, stoppet med uld og groft sand, som giver en dejlig tyngde. Den var nu lidt svær at bakse med pga. de store ben og den relative lille krop hvori alle samleleddene jo skal befinde sig + uld og sand, men nu er den her, og Ida siger at den er grim på den gode måde. Måske den skal have en lille hjemmestrikket stroptrøje.
Og jo forresten jeg er blevet "tagget" af Jette, så jeg skal skrive 8 ting om mig selv, og det er altså sværere end jeg i første omgang troede, så der kommer noget i næste indlæg.

1 kommentar:

Julia Zahle sagde ...

Vil da lige smide et lille hej! Nu da jeg er blevet gjort opmærksom på hvem du er.. Så har jeg jo set dibn blog før.

/Julia