lørdag, september 06, 2008

Ku' alligevel ikke stå for baretten


På strikkecafé i torsdags, hvor Tanterne Grøn entrerede med Tiboodoo*s. Susanne (Grøn) annoncerede foretagenet på fransk, og det lød aldeles flot. Lige så flot som selve kollektionen er. Egentlig er det nok ikke min stil med det meget pæne, men det her Tiboodoo er bare så lækkert. Det har sådan lidt retro over sig, som egentlig fint står til det lidt mere tilfældige. Ja, jeg kan ikke rigtig forklare, men nu har jeg strikket baretten her, og jeg skal helt sikkert have flere af den slags strikkekit. Og nej, jeg er ikke blevet hverken farmor eller mormor. Det sidste var nok også lige lovlig tideligt, men altså, det er da meget godt at have sådan en lille smule at give væk, når lejligheden vel på et eller andet tidspunkt byder sig :-)
Apropos fransk, så skal jeg til fransk på tirsdag. Det har ikke noget med min begejstring for Tiboodoo*s at gøre, nej det er en gammel bedrift jeg genoptager. Meldte mig i sommer, da Ida skulle til eksamen i fransk, hvor jeg kom til at tænke på at det kunne være hyggeligt at fifle lidt med det igen. Det er efterhånden også 2 år siden jeg sidst har gået i skole, så jeg glæder mig.
At strikke = tricoter. Jamen det er da ikke så underligt :-)

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Nøj, har du allerede strikket den, nå ja, du har jo også fridag om fredagen. Så må du bare vente på rette lejlighed til at forære den væk. Den er altså også bare rigtig sød.

strikkeforsker sagde ...

Den er bare så fin... Den findes allerede i DMs vintergarderobe.

God fornøjelse med fransktimerne, det er så smukt et sprog.

Tine sagde ...

Sikke da en dejlig vinterhue.

Og jeg er imponeret over at du sådan kan strikke efter en fransk opskrift.
Jeg kæmper stadig med at strikke efter de engelske :-)

Inges uldprogram sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer. Jeg vil skynde mig at sige, at opskriften var oversat til engelsk. Så Tine du skal ikke være imponeret. Men tror nu hurtigt man kunne komme efter de franske opskrifter. Det er jo trods alt et relativt begrænset ordforråd der bruges i en opskrift :-)