søndag, november 02, 2008

Det er allehelgen og efteråret "blomstrer"

Den retstrikkede vest er færdig. Tvinni og Tvinni/alpaca på p. 3,5. Ud fra strikkefastheden skulle jeg kunne klare en str. M. Den er nu alligevel blevet lidt til den lille side, men jeg kan sagtens bruge den til kjolen, som jeg havde tænkt. Den skal ikke knappes synes jeg, men knapper skal den selvfølgelig have. Birthe Sahl knapper. Forestiller mig nogle i sort med noget brunligt over sig. Så er det lige om der er nogle der ved om Birthes knapper kan købes på Fyn? Har dog fået tlf.nr. af Bente Rønberg, da jeg var på messe i Fredericia i sidste week-end, men hvis nu de er på Fyn.
Så er der Spindelvæv fra Annette Danielsens nye bog. Skulle måske lige have været sort eller orange her til Halloween, men det er super lækkert. Absolut hot.


Og så kunne jeg ikke stå for Design-clubs nye Pisa vest, Den var frisk fra fad, kan man vidst roligt sige, i Fredericia om lørdagen, som den netop var udkommet om torsdagen, sagde Lund + Lund. Meeeeennnn jeg har altså taget den af pindene igen. Det skyldes udelukkende at jeg ikke kan strikke det pænt i dobbelt DUO. Ind- og udtagningerne bliver noget biks, og jeg skal hele tiden holde regnskab og kikke efter om der nu er fejl. Og det er der, altså nogle jeg selv har lavet. Opskriften er ok, ingen klager på det. Det ses måske ikke på billedet, men jeg kan ikke lave det pænt. Så hvad gør man så med nylig indkøbt 250 g DUO i super lækker farve 585M.
Frem med mappen med strikkeopskrifter, og så jov,denneher ribsjakke har jeg engang strikket i Tvinni. Har givet den væk for længe siden, hvilket jeg næsten har fortrudt, bortset fra at den var skovgrøn, og det er ikke lige min farve, så det var derfor jeg gav den væk. Nu kunne jeg altså tænke mig den som vest, og er igang med duoen på p. 3. Har slået 379 m op til skød, og det tror jeg kommer til at passe. Den er selvfølgelig også selvskreven til Birthe Sahl knapper. Det fremgår ikke så tydeligt, men farven ER altså bare flot, og det ser pænere ud + at jeg ikke skal holde regnskab hele tiden. For nogle er det nok kedeligt, men jeg har det fint med at kunne bruge hovedet til noget hyggeligere, når jeg strikker. Kommer til at tænke på noget Peter Mygind engang har sagt. Nemlig at når folk er på rejse, hygger de fleste sig med at høre musik, tale i tlf., eller læse. Peter Mygind har bare sit hoved med, og så rejser han bare. Det er lidt sådan jeg har det med strikning.
Vil lige tilføje, at jeg ikke har taget kopi af opskriften til Ribjakken. Jeg fik den sådan, da jeg købte skovgrønt Tvinni og opskrift for mere end 10 år siden i København.

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Neeej, hvor er der mange flotte ting du har lavet færdig, og jeg får bogen i næste uge, glæder mig til den. Den Pisa vest er godt nok flot, du må prøve at finde noget andet garn du kan bruge til den. Godt du fandt den gamle opskrift frem,så er der da noget nyt indtil du finder noget andet garn til Pisa, den så jeg slet ikke i Fredericia.

strikkeforsker sagde ...

Lidt trælst med vesten. MIs ribjakke er en klassiker, min bliver flittigt brugt.

Jette sagde ...

Øh, forresten Kastanien forhandler Birthe Sahl knapper, står der på deres hjemmeside..

Tine sagde ...

Det der spindelvæv er jeg bare helt vild med.
Meget smukt.
Og sikke da en masse andre dejlige projekter du er igang med.

Håber at Pisa vesten lykkedes for dig senere. Den ser dejlig ud.