søndag, november 23, 2008

Småtingsfiflerier


er det jeg gør mest i for tiden. Dog bliver ribvesten og diamant sjalet version 2 også rørt ind i mellem. Men nu muffediser og pulsvarmere. Til venstre øverst og nederst Geilsk uld, som jeg synes er et meget lækkert garn. Øverst til højre Tvinni i mønstret Rød fra Japan strik af MI. Nederst til højre 1 trådet Vikinge garn fra Sirri - færøsk "guld". Efter jeg er begyndt at gå med Prinsesse varmerene fra Kastaniestrik, er jeg blevet helt afhænning af dem. Jeg fryser simpelthen, hvis jeg tager dem af. Ja, jeg er lidt kort for hovedet idag, men skal lige nå at lave kaffe, og så op på første, fordi sofaen kalder og jeg skal strikke nisser. Lige om lidt er det december, og jeg har dømt ren hygge med småstrikning. Har også ryddet op i huset her i fredags. Smidt ud i lange baner, for jeg bliver utilpas af for meget rod og for meget af dit og dut og dat.

4 kommentarer:

nynne sagde ...

hvor er de skønne dine pulsvarmer.
Er det nisserne fra kastanje garn du skal til at lave ? Så dem i Frederecia på messen - de er bare super søde

Jette sagde ...

Nøj, hvor er de fine allesammen, du har da godt nok også haft gang i den med de pulsvarmere, og det er rigtigt at man bliver afhængig af dem, har også et par mere på pindene.

damsgaarden sagde ...

Hvor er de smukke dine pulsvarmere, dem kan man jo ikke få for mange af og så er det altid dejligt med noget hurtigt strik ;-)

Tine sagde ...

Hvor er de blevet smukke.
Dejligt med noget hurtig strik ind imellem.