tirsdag, december 23, 2008

Hue hej hvor tiden går

første indlæg i december, og jeg har endda været i god/rimelig tid med julegaver og alt det der. Nå, men her er så nogle billeder af det jeg går og sysler med. Jeg vil gøre det kort, for hvem har tid til at læse mine mumlerier på sådan en lillejuleaftensdag :-)


Først koglesjal fra Kastaniestrik i spindrift på p.6. Uuuu det er lige groft nok for mine håndled, men 16 pinde dagligt kan lige gå an. Ja undskyld billedkvaliteten, men jeg tager et bedre, når det er færdigt og er vasket.

Jo, det er sandt, væven er blevet rørt for første gang i flere år, men nu skulle det altså være. Det lådne der er bommet ind under væven er noget gammelt jeg engang havde gang i. Det skal bare klippes af, når det nye er færdigt. Det nye er kampavilla garn fra lageret til et sofapudebetræk i ligesidet kippervævning.


Og her har vi så diamantsjalet version 2 i Snældan 1 trådet uld. Det er lidt mindre end det første i tvinni, men ganske ok alligevel. Det er ikke blokket endnu. Måske det sker en af juledagene.


Et lille juletræ er kommet til min by. Nogle af jer kender det måske. Det er fra Kastaniestrik.
Med det vil jeg sige rigtig glædelig jul til alle Jer i blogland. Til Jeres dejlige kommentarer og til Jeres egne hyggelige indlæg på bloggene.
Kærlig hilsen
Inge

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kære Inge.

Tusind tak for hyggelige stunder i det gamle år. Du og din familie ønskes hermed en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Jeg håber, vi ses på Lilleskov Teglværk i februar!

Juleknus fra Karin

Jette sagde ...

Hold da op hvor har du haft gang i pindene. Koglen har jeg jo også lavet og det var hårdt på p.6. Og et diamanter mere, det er flot gået. God jul til dig også.

Tine sagde ...

Sikke da nogle dejlige ting du har fået lavet.

Og et godt nytår ønskes du herfra!