lørdag, januar 03, 2009

Et spindende godt nytår


Åååeee alle de dejlige fridage har gjort at spinderiet er ájourført. d.v.s. kameluld/silken er spundet færdigt. Ses her med en smule merino/silke, jeg sjatkøbte i Kartehuset for nogen tid siden. De to garner passer egentlig ganske godt sammen, så måske de skal gøre selskab i noget halsediseagtigt strik. Færdig er også noget alpaca uld jeg har spundet og navajotvundet. Har ikke taget billede af det, fordi jeg ikke er helt begejstret. Det er ret tungt i det, som alpaca jo er, når det er alene. Skulle nok have tvundet det med merino, men nu må det ligge til der viser sig et passende projekt.


Og se så her hvad der kom med posten lige før nytår. De skønneste spindefibre fra Garngalleriet. Til venstre Bluefaced Leicester (BFL), og til højre alpaca/silke. Det er en bestillingssag i de her skønne farver. Som det ofte er, så gengives farverne ikke helt nøjagtigt på billedet, men de er meget smukke i virkeligheden, og det røg straks på rokken. Den var jo lige som klar. Smurt og trimmet og aldeles parat. Her ses så den ganske spæde start på BFL garnet. Spolen er fyldt nu og en ny er begyndt. Det er vanvittigt lækkert at spinde af. Det bliver ligesom hvor det er, altså vimser ikke så meget rundt i næsen og stuen som andre spindefibre kan gøre, og så er det blødt og lækkert.

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Mums lækre sager. Du har været flittig i din juleferie. Kamel/silke er en ren luksus blanding, jeg er igang med at spinde det på en af mine tene.

Jette sagde ...

Sikke lækre farver de har allesammen, glæder mig til at se hvad du får strikket af sagerne.