søndag, januar 25, 2009

Næsten svævende


ser det da ud, som sjalet hænger på bøjle i en strik jeg slog om spærret i loftet, for at skaffe et passende sted med tilstrækkeligt lys at fotografere i. Ikke særligt skarpt fordi det blev med med at dreje. 100 % fin merino strikket på maskinen til min svigermor - fødselsdagsgave 79 år :-). Det var jo ingen sag at strikke, og der er heller ikke meget hurlumhej i det, men det tog alligevel et pænt stykke tid. En eftermiddags motion ved strikkeheksen.
Jeg har arbejdet hårdt med flere forskellige ting. Mest anstrengende er et patchworkjuletræstæppe, der har været undervejs i flere år. Det blev heller ikke færdigt til sidste jul, men nu skal det dælme være. Er i øjeblikket ved at quilte på symaskinen. For katten da, det volder problemer, men nu har jeg dog indset, at ihvertfald een af problemkilderne er bomuldssytråden. Den er bare for tyk, og jeg bruger endda en quiltenål nr. 90, men jeg har pakket det sammen nu, og venter med at gøre det færdigt, til jeg har en mere passende tråd. Skal nok vise det i et andet indlæg, men jeg er ikke selv imponeret

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Det er sørme da en fin gave, det ser næsten vævet ud, så fint det er strikket. Dejligt med sådan en maskine. Vi ses jo snart til strikkecafe..:o))

Tine sagde ...

Hvor er det et smukt sjal.
Jeg er vild med farven.
Det er en meget flot gave.